2777
2789

سلام دوستان

من امروز روز ۴ بود که پانکچر شدم،دیروز صبح با درد شدید دلم از خواب بیدار شدم و با شیاف کنترلش کردم ،شکمم هم متورم هست ،گلاب به روتون یبوست هم گرفتم،احساس نفخ دارم

البته امروز از دیروز حالم در کل خیلی بهتره

اما نمیدونم یعنی هایپر شدم؟ 

کسی میدونه لاید چیکار کنم؟

نترسم که با دیگری خوکنی◾◾تو با من چه کردی که با او کنی

سلام عزیزم بله متاسفانه هایپر شدی تا میتونی دوغ شور بخور 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

دوغ شور خیارشور بادام زمینی 

کلا پروتئین زیااااد 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بله متاسفانه هایپر شدی تا میتونی دوغ شور بخور 

ای بابا😔

امروز به مامای دکترم پیام دادم برام آزمایش نوشته،دیدم بهتر شدم گفتم نرم بدم،به نظرتون آزمایشو بدم؟

نترسم که با دیگری خوکنی◾◾تو با من چه کردی که با او کنی
ای بابا😔 امروز به مامای دکترم پیام دادم برام آزمایش نوشته،دیدم بهتر شدم گفتم نرم بدم،به نظرتون آزم ...

اره بده سرسری نگیر ک خدایی نکرده کارت ب بستری نکشه ک اب شکمتو بخوای تخلیه کنی