2777
2789

۸ماهه عقدم خونه مادرشوهرمم الان..چون راهمون دوره،همیشه پیش هم نیستسم..معمولا اخر هفته ها پیش همیم...یه خواهر شوهر۱۸ساله دارم..الن کلا وصله شوهرمه..یعنی یجوری ک من فرصت ندارم پیشش باشم 

شوهرمم بهش گفت برو اونورتر برو درستو بخون ولی باز نرفت

بغض کردم بدجوووور🥹من حسود نیستم ولی خودتونو بزاریم جای من😭

تازه کنکورم داره انگار 

منم بدجور پپکر شدم و ینگین گرفتم باشوهرم...شوهرم داشت میرفت ماشبن ببینه بخره، ب خواهرشوهرم گفت بیا ببین ماشینو ولی ب من نشون نداد

منم براش این پیامو گذاشتم

هستین بزارم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار 

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

علتش رو تو رفتار خودت ببینی، متوجه میشی

دارم ازت میپرسم ماشینش چیه در جواب میگی توام میخوای بیای؟!

حتی ب زهراهم گفتی بیا ببین ماشینو، منی که اونجا بودم انگار نه انگار ک وجود دارم ! غریبه ام نه؟!😊

من بودم باهاش رفیق میشدم چون اینجور خواهرای کوچکتر وابسته برادرشونن برادرشونم زیادی دوستشون دارن بخوای اینجور نگاه کنی فقط برات مشکل پیش میاد باهاش رفیق شو خودتو جایگزین داداشش کن بزار بیشتر وابسته تو باشه برای دیدن تو بیاد نه داداشش اون موقع خیلی بهت خوش میگذره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
علتش رو تو رفتار خودت ببینی، متوجه میشی دارم ازت میپرسم ماشینش چیه در جواب میگی توام میخوای بیای؟! ...

خونه مادرشوهرت نمون. 

قرار بیرون بزارید یا توی سوییتی جایی بمونید. 

زیادم از خواهرش چیزی نگو بدبین میشه بهت. 

غیرمستقیم دورش کن و کاری کن که اولویتش تو باشی. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کم است...

گذاشتم😭دلم میخواد زار بزنم گریه کنم

خواهر شوهر من 40سالشه عنتر خانم 

خب حالا جواب نداد

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺