2777
2789
عنوان

دوستم ازم ناراحته بعش چی بگم

924 بازدید | 13 پست

باهاش شوخی کردم بهش برخورده

واقعا چیزی نگفتم که ناراحت کننده باشه ولی یکی دو روزه باهام سرده دوست ندارم رفاقتمون بهم بخوره چی بگم بهش؟

اینکه خودت از حرفی که گفتی احساس بدی نداری نشون دهنده این نیست که حرفت نازاحت کننده نبوده

نمیشه هر حرفی رو به اسم شوخی زد و بعد بگی شوخی بود

معذرت خواهی کن

همین

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوردنی مورد علاقشو بخر برو بزن تو سرش بگو خاک تو سر بی جنبت بیا کوفت کن یادت بره😁

این رفتار یه آدم از خود راضی و بی فرهنگه که مسئولیت کارشو قبول نمیکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اینکه خودت از حرفی که گفتی احساس بدی نداری نشون دهنده این نیست که حرفت نازاحت کننده نبوده نمیشه هر ...

چند وقت پیش خودش دقیقا همین شوخی رو باهام میکرد چطور بهرفکر تاراحتی من نبود؟

فلانی جان متوجه شدم از حرفم ناراحت شدی از اینکه حرف من باعث شد احساس بدی پیدا کنی ناراحتم ولی واقعا منظوری نداشتم و فکر میکردم دارم شوخی میکنم نمی‌دونستم تعریف تو از این موضوع شوخی نیست و احساس منفی ای پیدا می‌کنی دیگه از این دست شوخی ها باهات نمیکنم امیدوارم بعد از عذرخواهیم احساس بهتری پیدا کنی و بتونیم بازم با هم دوستی کنیم  

این میشه یه عذرخواهی بالغانه قبول می‌کنه و به دوستی تون برمیگردین 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

چند وقت پیش خودش دقیقا همین شوخی رو باهام میکرد چطور بهرفکر تاراحتی من نبود؟

پس خودت فهمیدی و گفتی که ناراحتش کنی دیگه

اسمش دیگه شوخی نیست

اگر ناراحت شده بودی همونموقع باید بیانش میکردی

این رفتار دوتا دوست صمیمی ک کسی که تا حالا تجریش نکرده نمیتونه درک کنه:)

دوستی صمیمانه ای که توش یه نفر همیشه سکوت کنه و یکی مسئولیت کاراشو نپذیره از درون متلاشیه

دوستی صمیمانه ای که توش یه نفر همیشه سکوت کنه و یکی مسئولیت کاراشو نپذیره از درون متلاشیه

این خب اسمش دوست صمیمی نیس 

دوست معمولی

دوستای صمیمی همه چیشون رو بهم میگن  و تو خوب و بد روزا باهمن هیچ حرف پنهانی از هم ندارن

برا دوست معمولی میشه مثل غریبه ها رفت و عذرخواهی کرد 

این خب اسمش دوست صمیمی نیس  دوست معمولی دوستای صمیمی همه چیشون رو بهم میگن  و تو خوب و ب ...

ربطی نداره

صمیمی تر از زن و شوهر وجود نداره ولی خیلی وقتا باید از هم عذرخواهی کنن

اینکه نمیتونی عذرخواهی کنی نشون دهنده صمیمیتت نیست

نشون دهنده فرافکنی و مسئولیت پذیر نبودنته

و اینکه به کسی بگی بی جنبه چون خودت حرف ناراحت کننده ای زدس دقیقا مصداق همین مسئله ست

ربطی نداره صمیمی تر از زن و شوهر وجود نداره ولی خیلی وقتا باید از هم عذرخواهی کنن اینکه نمیتونی عذ ...

کی گفته ؟هزاران زن و شوهر هستن ک باهم فقط هم خونه هستن و دوست نیستن

و دقیقا چون صمیمی نیستن کلرشون ب جدایی و جدل و بحث میکشه

اونی ک صمیمی از عمد دوستش رو یا پارتنرش رو ناراحت نمیکنه اگه اتفاقی هم بیفته و طرف ناراحت بشه با صحبت و شوخی حلش میکنن نه باقهر و ناز

درهرصورت شما میتونید که نظرتون موافق نظر من نباشه و هرسبکی ک صلاح میدونید زندگی کنید و رابطه هاتون رو مدیریت کنید

من همیشه همینطوری جواب گرفتم قدمت دوستیمم بالای ۲۰ سال :)