2777
2789
عنوان

لباس و مامانا

9 بازدید | 2 پست

سلام کسی میتونه کمکم کنه خیلییی ناراحتم

مامان من همین دو روزه ۵ تا مانتو خریده سر جمع من دیشب شمردم ۵۶ مانتو داره هرجایی که بره یکیشون رو میپوشه انقد زیاده براش یکیش رو داده به مامان بزرگم که قیمتش ۱ میلیون بودش،ولی خودم رو بخوام بگم اصلا دلش نمیاد لباس پول بده گرون بخره من تمام لباسام ته ته ش ۴۰۰ تومنه بیشتر از این بشه میگه گرونه ،نمی‌فهمم آخه بچه های مردم اینهنهههههههه لباس دارن چیشده مگه؟وضع مالی ما هم خداروشکر خوبه ولی هروقت بهش میگم فلان چیز رو بخرم میگه مردم پول ندارن. امروز میگم مامان ساعت میخوام یچیزی تو مایه های ۱۰۰ ۲۰۰ برام بخر میگه توی این شرایط اقتصادی که ملت پول ندن شب ندارن واجبت نیست......خودش دوتا ساعت داره اصل اصل می‌خره گرون گرون بعدم که بهش میگی ،جواب میده خودتو باهام مقایسه نکن .دارم میسوزم واقعا ملتی که نون شب ندارن دختراشون ۵۰۰ دست لباس دارن یه لباس رو دوبار نمیپوشن. مامانم رو که دیگه نگم برات. بعد خودمم ۱ کت ۱ مانتو زمستونی گرم که همجا توی ختم و....میپوشم بعد همین خانوم یه ماه پیش برای ختم یکی از اقوام دور با بابام دعواااا شدیدددددد که من لباس مشکی ندارم ختم نمیام 😐😐😐😐که ۱۰ تا هم داره ميگه قدیمیه😐😐😐😐😐بابام یک ملیون بهش پول داد که مانتو بخره😐😐😐😐😐😐😐بدم میاد ازش

البته اینم بگم وقتی میگه مردم پول ندارن میگم مگه بدبختی تو؟میگه به توچه . میگم تو چرا ۵۰ تا ۵۰ تا مانتو میخری ؟میگه به توچه ؟😐😐😐😐😐خدایی مادری رو درحق من کامل کرده دمش گرم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.