هی همه فکر میکنن خیل سنگ دل و بیرحمم چون درونگرا هستم یبار مادرم بهم گفت تو قلبت از سنگه🥲 ن ...
منم مث توام. با مامانم یه ساعت فاصله دارم و زیاد زنگ نمیزنم بهش.هفته ای یبار هم میرم پیشش. اون روز به شوهرم میگفت اگه بمیرم خیالم از فلانی راحته میدونم زیاد اذیت نمیشه. دلتنگ نمیشه😕
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
زندگی خیلی خوب داشتم خیلیا حسرت میخوردن تا همسرم در اوج اعتماد و عاشقی خیانت کرد🥲 خیلیا خبر ندارن ه ...
اخ منم شرایطم عین تو بود در اوج اعتماد و عشق کسی که دوبار خودکشی کرد برام و سرش پایین نجیب نماز خون. منم نزاشنم کسی بفهمه فقط خودم میدونم و خدا که دلم هزار تیکه شده ولی نداشتم عزتش پیش خونوادم کمرنگ بشه.ولی من پسر شدم قشنگ😭😭😭😭 کاش بابامو جلوم میکشت ولی خیانت نمیکرد
شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا.
شوهرم چون اخلاقش میدونم و اخلاق خونوادمم میدونم قهر نمیکنم،اصلاااا نمیشه قهر کرد یا یکم زیادی ناز کرد بجای من خودش قهر میکنه😐همش باید مراقب باشم آقا ناراحت نشه🤕
عزیزم ماها دیگه هیچ وقت اون آدم سابق نمیشیم... باید این حقیقت و بپذیریم هر چند تلخ....
اره. بخش گفتم تا روزی که کفنم کنن یادم نمیره. حتی اون دنیا فقط میخام ببینم چطوری تقاص خیانتتو میدی. من حتی سرمو بلند نمیکنم نگاه سوپری محله کنم. به قدری وفادارم بهش حتی الان که خیانت دیدم ازش. اون فقط میگه اشتباه کردم ببخش همینننننننن
شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا.