2777
2789
عنوان

کیا تو زندگی نقاب ب صورتشون زدن یا با سیلی صورتشون سرخ نگه داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 132 پست
هی همه فکر میکنن خیل سنگ دل و بیرحمم  چون درون‌گرا هستم یبار مادرم بهم گفت تو قلبت از سنگه🥲 ن ...

منم مث توام. با مامانم یه ساعت فاصله دارم و زیاد زنگ نمیزنم بهش.هفته ای یبار هم میرم پیشش. اون روز به شوهرم میگفت اگه بمیرم خیالم از فلانی راحته میدونم زیاد اذیت نمیشه. دلتنگ نمیشه😕

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
منم دردم همینه😭😭😭😭😭😭 نمی‌دونم چرا من دارم عذاب میکشم و اون راست راست راه میره

عزیزم ماها دیگه هیچ وقت اون آدم سابق نمیشیم...

باید این حقیقت و بپذیریم 

هر چند تلخ....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هزارتا نقاب دارم، اينقد شخصيت عوض ميكنم اينقد پيش هر كسى يه نقاب دارم و برحسب شخصيت طرف شخصيتمو ت ...

و فک نکنم بتونی تغییر بدی خودتو

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
زندگیم مزخرفه شوهرم مزخرفه فقط صداش درنمیارم مامان بابام فکرمیکنن خوشبخت دوعالمم🥲😑

همچنین من 

ی بار رفتم قهر خیلی بد بود 

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
عزیزم اگه اذیت نمیشی بگو خیانتش در چه حد و چه مدت بوده؟

نه عزبزم اذیت نمیشم 

خودش میگه ۳ ماه 

درحد روابط عاطفی که بهش گفته بود دوست دارم میخوامت خانم‌دوستش بود رابطه جنسی نمیدونم بوده یا نه بعید میدونم

واقعا بعد از خیانت شوهرم دیگه نتونستم عاشقش بمونم دوسش دارم ولی عشق نه می‌دونی دلم درد داره ی بار به ...

عاشق چیه خدا خیرت بده 

من نمی خوام ریختشو ببینم ولی مجبورم تا عمر دارم تحمل 

کنم.....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

زندگی خیلی خوب داشتم خیلیا حسرت میخوردن تا همسرم در اوج اعتماد و عاشقی خیانت کرد🥲 خیلیا خبر ندارن ه ...

اخ منم شرایطم عین تو بود در اوج اعتماد و عشق کسی که دوبار خودکشی کرد برام و سرش پایین نجیب نماز خون. منم نزاشنم کسی بفهمه فقط خودم می‌دونم و خدا که دلم هزار تیکه شده ولی نداشتم عزتش پیش خونوادم کمرنگ بشه.ولی من پسر شدم قشنگ😭😭😭😭 کاش بابامو جلوم می‌کشت ولی خیانت نمی‌کرد 

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 
نه عزبزم اذیت نمیشم  خودش میگه ۳ ماه  درحد روابط عاطفی که بهش گفته بود دوست دارم میخوامت ...

عزیزم ببخشش هر موقع خواستی غصه بخوری منو یادت بیار که شوهرم با زن شوهر دار  سه سال خوابیده و....

و خودش هم با زبون خودش اعتراف کرد چه کارایی باهاش کرد 

پس ببخشش در حد چت بوده .....

همچنین من  ی بار رفتم قهر خیلی بد بود

شوهرم چون اخلاقش میدونم و اخلاق خونوادمم میدونم قهر نمیکنم،اصلاااا نمیشه قهر کرد یا یکم زیادی ناز کرد بجای من خودش قهر میکنه😐همش باید مراقب باشم آقا ناراحت نشه🤕

خیانت درچه حد دیگه چه صیغه اییه؟؟؟ خیانت خیانت دیگه واسه خیانت هم حد و حدود میزارین😑

خیا نت در حد یه نگاه داریم دو روز سلام علیک و خوش و بش داریم 

خیانت مثل شوهر من سه سال رابطه جنسی و عاطفی هم هست 

بله حد و اندازه داره خدا هم واسه گناه حد و اندازه گذاشته عزیزم.....

عزیزم ماها دیگه هیچ وقت اون آدم سابق نمیشیم... باید این حقیقت و بپذیریم  هر چند تلخ....

اره. بخش گفتم تا روزی که کفنم کنن یادم نمیره. حتی اون دنیا فقط میخام ببینم چطوری تقاص خیانتتو میدی. من حتی سرمو بلند نمیکنم نگاه سوپری محله کنم. به قدری وفادارم بهش حتی الان که خیانت دیدم ازش. اون فقط میگه اشتباه کردم ببخش همینننننننن

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا.