2777
2789
عنوان

مادرم تف کرد تو صورتم...💔

71 بازدید | 14 پست

من چهل سالمه و پر از درد و شکست بخاطر گذشته ای که آینده ام شد و هی میگن نگو‌ از گذشته! 

هنوز  پونزده سالگیم و خودم‌ رو تو آینه میبینم و تف های بزرگ و زیاد که مادرم تو صورتم کرد میاد پایین میبینم، هنوزم جاش پاک و‌تمیز نشده بعده ۲۵ سال💔

هنوزم جای پشت دست هایی که مادرم جلو همه، خواهر برادرام و فامیل کوبوند تو دهنم هنوز جاش رو صورتم درد میکنه....💔

هنوزم تهدیدهایی که میکرد که بخاطر من داره تحمل میکنه و به روز تنهام میزاره و میره  تو قلبم اضطراب میاره💔

هنوزم بعد ۲۵ سال تحقیر هاش حس گناه و شرم بمن میده💔💔😭😭

من چهل سالمه و هنوز تو باتلاق دردهای پونزده سالگیم دست و‌پا میزنم  از کدوم یک از تعرض هایی که به جسم و روحم شد بگم؟؟؟💔💔😭😭 کاش یکی دستمو‌بگیره بیارتم بیرون دنیای آروم و شیرین رو‌ببینم چجوریه😭💔

نکنید با بچه هاتون💔😭 اونا طفلکی ان، گناه دارن، تقصیری نداشتن که دنیا اومدن و شما بهشون آسیب میزنید برای تمام عمرشون💔💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 

کاش خودتو نجات بدی روحتو مگه چقدر زنده هستیم یکم از زندگی لذت ببر آدمای سمی رو هم واگذار خدا کن

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مثل شمام ولی بابام اینکارارو باهام کرد و اجازه میدادن همه مسخرم کنن و بهم خندن هیچوقت اون چیزی نشدم ک میخواستم

گذشتم مث سایه دنبالمه

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
ازدواج کردی

یه ازدواج ناموفق 💔 و ازدواج دومم هم راضی نیستم💔

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 
سلاااام عزیزم،خیلی ناراحت شدم واست🥺🥲 دلیل اینهمه بی مهری چی بوده؟ واسه چی اینکارو میکرده؟؟

واقعا نمیدونم💔😭 

همدردیم. هتوز زخم کتکای مادرم تو بدنمه.البته اونا،خودشون پراز عقده هاو حقارتهای دوران بچگی شون هستن که سرماها خالی میکردن‌

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا

یه سوال از اون هایی که پدر ومادر سمی داشتن 

پدر ومادری که پدری و مادری بلد نبودن 

شماها راضی بودید صِرف اینکه تو این دنیا باشید و زندگی کنید با همچین پدر و مادری زندگی کنید و بسازید یا اصلا دنیا نمیومدید ؟

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫