2777
2789

قیمت کیف ارزون باشه و کیف ها کوچیک باشه الان کیف های پاسپورتی توی بورس هستند و یا ست چند تا کیف با هم قیمت ارزون و جنس خوب 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لباس و کیف

خب محصولاتش متنوع باشه فیمت منصافه نمیگم کم نه 

قیمتش نجومی بالا نباشه

بعد اینکه اخلاق و نحوه پاسخگوییشم خوب باشه

ببین کلا مشتریاتو دوس داشته باشه فک کن خودتن

اونجوری حس خوب ناخودآگاه منتقل میشه و بهت اعتماد میکنن

منم آنلاین شاپ لباس بچه گانه لوپیلو دارم تمایل به تبادل بنر دارید؟؟؟

فعلا چون امتحانات پایان ترمم شروع شده پیجم خوابیده همینکه فعال باشم دوباره بله حتما❤️

قیمت کیف ارزون باشه و کیف ها کوچیک باشه الان کیف های پاسپورتی توی بورس هستند و یا ست چند تا کیف با ه ...

کلا سعی میکنم چیزیو بفروشم که خودمم مایل باشم بخرمش

ست چندتا کیف یعنی چطوری؟

فعلا چون امتحانات پایان ترمم شروع شده پیجم خوابیده همینکه فعال باشم دوباره بله حتما❤️

سعی کن وقفه نندازی هرروز ی استوری بذار

منم چند وقتی بود فعال نبودم کلی ریزش داشتم و ویو استوریمم پایین اومده 

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
من لباس و کیف خب محصولاتش متنوع باشه فیمت منصافه نمیگم کم نه  قیمتش نجومی بالا نباشه بعد این ...

عه خیلی خوبه پیج اینستاگرام داری؟

دقیقا من نه که خودم خیلی ادمی نیستم که استوری زیاد بزارم و فلان یکم برام سخته ارتباط بگیرم ولی خیلی برام مهمه که از خریدشون خوشحال باشن

کلا سعی میکنم چیزیو بفروشم که خودمم مایل باشم بخرمش ست چندتا کیف یعنی چطوری؟

کیف پاسپورتی و دوشی و کوله ای

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

کیف پاسپورتی هاتون چند هستش 

ارزونتر بدهید همه می خرند قدرت خرید الان کم شده 

هرازگاهی جواب کامنت بزاری 

من هروقت بخوام از پیجی خرید کنم اولا کامنتهارو چک میکنم.دوما از پیجی خرید میکنم ک سایت داشته باشه.پیج بدون سایت بهترینها هم داشته باشه ازش خرید نمیکنم.و اینم بگم من یکسالی هست کلا بازار نرفتم و همه خریدام اینترنتی هست

عه خیلی خوبه پیج اینستاگرام داری؟ دقیقا من نه که خودم خیلی ادمی نیستم که استوری زیاد بزارم و فلان ی ...

نه عزیزم گفتی بیشتر چه محصولاتی میخرین گفتم من کیف و لباس

استوری خ مهمه الان بیشتر با استوری تعامل دارن

و ی چیییز خیییلی مهم

اونم ریلز

اصلا غافل نشو ازش خیلی ب پیجت میتونه کمک کنه