2777
2789

تورو خدا دعاکنید پول پیش خونم جور بشه صاحب خونه روی رهن واحارش زیاد کشیده خواهش میکنم فقط دعا کنید  

شوهرم هرچی کار می‌کنه فقط باید بده اجاره هیچی واسمون نمی مونه  واقعا موندیم چکار کنیم از دست مستأجری نجات پیدا کنیم فقط توکلم به خداست و امیدم به دعاهای شما عزیزان شاید فرجی شد مشکلمون حل شد

لطفاً برای رهایی ازمستاجری یه صلوات مهمونم کنید 🙏💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ماهی 9تومن

چقد زیاد لابد تهرانی ما اینجا ۲۰۰ متری دیدم ۲۰۰ پیش ماهی ۲ تومن میخواد میترسم نتونیم از پسش بربیام ماهی ۲ تومن

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
چقد زیاد لابد تهرانی ما اینجا ۲۰۰ متری دیدم ۲۰۰ پیش ماهی ۲ تومن میخواد میترسم نتونیم از پسش بربیام م ...

بله تهران هستم ماهم اینجا خونش 85متر تو مجتمع 40واحدی  گفته 200ماهی 9تومن واقعا بعضی از صاحب خونه ها خیلی بی انصافی فکرشو نمی‌کردم از پارسال تا الان 6تومن  بکش روش 

بله تهران هستم ماهم اینجا خونش 85متر تو مجتمع 40واحدی  گفته 200ماهی 9تومن واقعا بعضی از صاحب خو ...

اره بی انصافن واقعا البته بعضیاشون

الان این خونه ک ما نشستیم صاحبخونه ۲۰ درصدکشیده روی رهن ولی ما دیگه کوچیک برامون میخوایم بریم یه جا بزرگتر

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
اره بی انصافن واقعا البته بعضیاشون الان این خونه ک ما نشستیم صاحبخونه ۲۰ درصدکشیده روی رهن ولی ما د ...

انشالله عزیزم خونه بعدی خونه خودت باشه