2777
2789

چی استفاده میکنین چه کرمی؟اسپری یا کرم ضد آفتاب اصلا تاثیری تو این موضوع داره؟

ضد آفتاب تنها راهشه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من بلور بود رفتیم سفر یخورده پوستش تیره شده برمیگرده یعنی؟الانم سفیده اما قبلا مث کاغذ بود

میگن بعد ۲۸ روز همه سلول های پوستی بازسازی میشن 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

دختر من بلور بود رفتیم سفر یخورده پوستش تیره شده برمیگرده یعنی؟الانم سفیده اما قبلا مث کاغذ بود

نمیدونم منم بخاطر آفتاب داره پسرم تغییر رنگ میده پوستش می‌خوام ضد آفتاب استفاده کنم ولی هیچ اطلاعاتی دارم که چی بهتره 

چه ضد آفتابی تجربشو دارین و اینکه کرمش یا اسپری؟

ضد آفتاب کودکان باید بگیری عزیزم 

شنیدم کرم ضد افتاب محافظت بیشتری داره 

و اینکه ضد آفتاب کودک بگیری برای پوستش بهتره

واسه پسر من که نشد همینجور تیره مونده

چندوقته ؟

پماد الفا هم شنیدم خوبه 

و اینکه نگران نباش،درنهایت رفع میشه 

من سر یه جریانی یه سال تموم مجبور بودم صندل بپوشم 

یادمه زیر بند صندل پوستم سفید بود 

و اونجاها که بند نداشت شدیدا افتاب سوخته شده بود😂 

بعد از دو سه ماه که دیگه صندل نپوشیدم،پوستم یه دست شد

ما فروردین بودیم سفر

هیچ تغییری نکرده یعنی؟

به مرور باید خوب بشه اخه

چندوقته ؟ پماد الفا هم شنیدم خوبه  و اینکه نگران نباش،درنهایت رفع میشه  من سر یه جریانی ...

بهمن ماه رفتیم بندر با اینکه ضد آفتاب هم زدم براش ولی پوستش تیره شد از اونوقت دیگه برنگشت

چه  مارک و برندی خوبه؟؟

ایروکس خوبه 

ضد افتاب سیسپرسا خاصیت روشن کنندگی داره ولی برای ۱۵ سال مناسبه

با داروساز مشورت کن،اگه مشکلی نداشت سیسپرسا رو بزن که تیرگی قبلی هم بره