2777
2789
عنوان

لطفا یه حس ششمی بیاد

77 بازدید | 19 پست

لطفا حس ۶ واقعی باشه نیار به حرفاش دارم سوالم اینه کاری که قراره انجام بدم و معامله کنم میشه؟زمانش کیه؟و پولش چقدر ممکنه؟

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس ششمی نیستم ولی چیزی ک حسم اومد مبگم میشه توی ماه تیر  پولشم جور میشه ولی از وام و قرض این ...

گلم چقدر ممکنه سود ببرم؟یعنی ارزش داشته این همه واسش تلاش کردم؟

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 
سلام خوبین؟ میخواستم یه سوال بپرسم الان تو تاپیک دیگه ای اما قفل شد.. میشه اینجا بپرسم جواب بدین ؟&n ...

اره بگو

مرسی عزیزم  آزمونی که دادم و منتظرم که جوابش بیاد بنظرتون قبول میشم یا نه ؟ اگه نه ؛ بالاخره کِ ...

هر چی هست راجب استخدامی هست ازمونت

آره قبول میشی 

هر چی هست راجب استخدامی هست ازمونت آره قبول میشی 

ببخشید از کجا فهمیدین؟ 

ینی همین آزمون که دادم رو قبول میشم؟ 

مرسییی ♡

معمولا چقد درست حس میکنین ؟

و اینکه میشه بگین درمورد خودم چی حس میکنین 

درمورد همسرم چطور ؟ 

ببخشید از کجا فهمیدین؟  ینی همین آزمون که دادم رو قبول میشم؟  مرسییی ♡ معمولا چقد درست ...

عزیزم معمولا ۸۰ درصد مواقع حسم درست میگه

بله همین ازمون به احتمال زیاد 

راجب تو زن مهربون و سختکوشی هستی یه سری سختی ها کشیدی تو زندگی

همسرت آدم خوبیه دوست داره ولی مثل اینکه هردوتان دچار یه سری موضوعاتی هستین

مرسی عزیزم  مثلا چه موضوعاتی عزیزم؟

عزیزم در اون حد حسم قوی نیست ولی میدونم راجب مشکلاتی هست که باهاش سروکار دارید و در حال حل کردن شید

عزیزم در اون حد حسم قوی نیست ولی میدونم راجب مشکلاتی هست که باهاش سروکار دارید و در حال حل کردن شید

باشه عزیزم دستتون درد نکنه

ان شاءالله اگه به خیر بود و قبول شدم بهتون خبر میدم ♡