2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغت رو تو روغن و کره و یه مقدار  زعفرون خوب سرخ کن. بعد هم پیاز داغ فراوون کن و مرغ هات بگذار با آب کم بپزه. 

رب انار اگر مهمونات دوست داره خیلی خوبه. من ترجیحم مرغ رب اناری هست خلال بادام هم میریزم کنارش بپزه. 

خلاصه بگو چیکار میکنی همون کارو کنم  مرسی

من شوهرم یادم داد😁😁😁مرغ رو اول با پیاز و ادویه تفت میدهیم بعد آب میریزم روش به اندازه می‌پزیم حدود یه ساعت با شعله متوسط میزارم میپزه، بعد آخرا که میخوام خاموش کنم رب گوجه رو تو ماهی تابه جدا با پیاز تفت میدم یکم از آب مرغ اضافه میکنم بهش بعد همه رو میریزم تو قابلمه که مرغ توش بود میزارم یکم با اونم بپزه نمک هم اضافه میکنم با لیمو ترش

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

من همیشه اینجوری درست میکنم اتفاقا واسه ناهار هم درست کردم داره آماده میشه اول مرغ و بهش زعفران میمالم قشنگ سرخش میکنم پیاز و دنده درشت رنده میکنم اونم زیاد قشنگ سرخ میکنم اندازه سر قاشق رب میزنم تفت میدم خوب مرغ سرخ کرده رو اضافه میکنم زعفرونه غلیظ و زیاد بهش میزنم با اب جوش ۳ ساعت میزارم با شعله خیلی کم بپزه که زعفرون قشنگ به خورد مرغ بره

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه