2777
2789
عنوان

پسره همه جا پر کرده من باهاش بودم

10 بازدید | 5 پست

پارسال همین موقع ها بود تقریبا یه ناشناس بهم پیام داد بعد خیلی محترمانه اسم و فامیل و همه چیمم میدونست منم جوابشو دادم بفهمم کیه چند تا پیام رد و بدل کردیم که فهمیدم عمش همسایه امونه و از اونجایی که میدونسته من درسم خوبه میخواست منبع هایی که کار میکنم و ایناروبفهمه که منم خیلی رسمی صحبت کردم و بهش گفتم بعد یکم که گذشت چند روز اینا پیام داد که من ازت خوشم میاد و فلان منم جوابی ندادم و بلاکش کردم با چندین شماره پیام داد منم بلاکش کردم یه بارم تو خیابون افتاده بود دنبالم که منم توجهی نکردم خلاصه از این ماجرا یه سال گذشته و من دیگه فراموش کرده بود همون موقع هاهم به مامانم گفتم که فلانی پیام داده و ازم اسم کتاب و کلاسامو پرسید ولی بقیه اشو نگفتم اونم چیزی نگفت حالا عمش دراومده به مامانم گفته آره دختر تو میگی درس میخونه همش با یه پسریه://// مامانم بهم اعتماد داره ولی واقعا یه انسان چقدر میتونه پست باشه بیشعوراااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به عنوان خواهر بزرگتر بهت میگم ۵سال دیگه نه خودت نه دور و بریات اصلا یادتون نمیاد فلان پسر پشت سرت چی گفته .پس اصلا ذهن خودتو درگیر نکن

زمان ما هم قبح این چیزا بیشتر بود،هم چون دختر پا نمی‌دادن پسرا بیشتر پشت دخترا حرف می‌زدن ولی همش حرف بوده و فراموش شده

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم