2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

7 بازدید | 10 پست

خانما من عکس رنگی رحم انجام دادم لوله ها باز رحم نرمال فقط نوشته احتمال میوم در فوندوس رحم که دکتر گفت اشکال نداره بنظرتون با این که مشکل نداشتم احتمال داره باردار بشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره مشکلی نداره نمیدونم چرا باردار نمیشم فقط یکم تنبلی تخمدان خفیف دارم

متفورمین میخوری؟ببین واقعا از ذهنت دور کن استرس بارداری رو یکم به وزن و ورزش و تحرک توجه کنید هر دو مصرف ماکارانی و نشاسته رو به حداقل برسون

تقویت کردی خودتو از لحاظ ویتامین اینا

از زمانی که تصمیم گرفتم باردار بشم ویتامین میخورم از بس ویتامین خوردم میگم اوردوز میکنم یه مدت کوتاهی قطع کردم بالای یکسال ویتامین میخورم

متفورمین میخوری؟ببین واقعا از ذهنت دور کن استرس بارداری رو یکم به وزن و ورزش و تحرک توجه کنید هر دو ...

یه مدت خوردم خیلی لرزش دست میگرفتم قندم میوفتاد حالم بد میشد قطع کردم لاغرم هستم ۵۰کیلوام 

یه مدت خوردم خیلی لرزش دست میگرفتم قندم میوفتاد حالم بد میشد قطع کردم لاغرم هستم ۵۰کیلوام 

برا تبری فقط برو پیاده روی رب صنعتی و ایمیله صنعتی هم نخور گلم.برا خودتو همسرت هفته ای دو بار نخود آب با گردن گوسفند بپز.

برا تبری فقط برو پیاده روی رب صنعتی و ایمیله صنعتی هم نخور گلم.برا خودتو همسرت هفته ای دو بار نخود آ ...

ببخشید بد تایپ شده.برای تنبلی آبمیوه و رب صنعتی نخور خودتونو ببندید به گرمیجات.