2777
2789
عنوان

سردی شدید معده

19 بازدید | 11 پست

بچه ها دیگه دیوانه شدم 

راهکار بدیییین چی بخورم سریع جواب بده و ماندگار باشه چایی نبات ام دیگ جواب نمیده😢

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بوی بد دهان و بوی شدید مدفوع داری ؟ 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

سیاهدونه با عسل ناشتا

دمنوش زنجبیل زعفران

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

چایی نبات چیه دیگه همش شکره

اجی یکی از فامیلامون سردی شدید معده داشت رفت طب سنتی گفت از فردا شروع کن هر غذایی میخوری روش سیاه‌دانه و زیره بریز تا طبعت گرم شه 

صبحونه میخورد رو پنیرش سیاه دونه میریخت

برنج میخورد روش زیره میریخت 

تقریبا یه سالی مصرف کرد تا طبعش گرم شد

چایی نبات چیه دیگه همش شکره اجی یکی از فامیلامون سردی شدید معده داشت رفت طب سنتی گفت از فردا شروع ک ...

من طبعم گرمه اما معده ام سرده 😑😑

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
اره متاسفانه و نفخ شدید چیکار باید کرد؟

نمیدونم خودمم

غذای شما خوب هضم نمیشه

به خاطر همین بوی بد داره

از طرفی ببین لوزه داری یا نه

لوزه هم باعث بوی بد میشه

سعی کن با غذا اب نخوری یا خیلی خیلی کم

چند وقت سوپ و آش استفاده کن

قهوه و نوشابه رو هم بذار کنار اگه میخوری

واسه لوزه یه کم سرکه و نمک غرغره کن

بعد هر غذا

فقط نمک قورت ندی چون فشارت میره بالا

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

غذا خوب بجو

نه بگم وسواس گونه ولی عجله نکن

واسه تحریک روده دارو گیاهی هست

ولی هیچ وقت از مسهل استفاده نکن بدتر میشی

نهایتا از ملین استفاده کن

یه کم ورزش شکمی انجام بده

دانه کتون نخور چون یبوست رو بدتر میکنه

عناب حرکت روده رو فعال میکنه ولی یبوست و خشکی سرجاش هست.

ترنجبین میگن ملین هست و خوبه با عسل بخوری

ولی الان حتما سردی معده باید برطرف بشه

مثلا با همون عرق نعناع و پرهیز از چیزایی که گفتم

میگن گلابم واسه یبوست خوبه و زیادش باعث بالا رفتن فشار خون میشه

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!