داودی_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 403 عنوان انتخاب رشته فرهنگیان💤 8 بازدید | 8 پست بچه ها من کنکور فرهنگیان دادم ولی الان دلم نمیخاد برم رشته فرهنگیان از ی طرفم میترسم تو تجربی هیچی نیارمالان به نظرتون انتخاب رشته فرهنگیان کنم یا نه ؟میخام کلا از فرهنگیان انصراف بدم میشه یکم راهنماییم کنین اصلا کلا گیج شدم😶😶🌫️ ⚘️⚘️الهم صل علیمحمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭 1403/03/11 | 11:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اکسیژن_دوست_خوب_کربن عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 758 بنظرم بکن فوقش نمیری دیگه تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد
elixir_ عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 369 فوقش چیه؟ قبول میشی نمیریاما میگی فرهنگیانم اوردم علاقه نداشتم..
داودی_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 403 فوقش چیه؟ قبول میشی نمیری اما میگی فرهنگیانم اوردم علاقه نداشتم.. میترسم انتخاب رشته کنم بعدش دیگه دیگه نتونم برا تجربی انتخاب رشته کنم ⚘️⚘️الهم صل علیمحمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭
عشقه_اقا_یاسین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 170 میترسم انتخاب رشته کنم بعدش دیگه دیگه نتونم برا تجربی انتخاب رشته کنم انتخاب رشته کنی اگه تو مصاحبه رد نشی و در نهایت قبول شی فکر کنم وقت میدن که اگه نخواستی انصراف بزنی از فرهنگیان ک بتونی رشته دیگه ای بری اینو بخون از دفترچه شات گرفتم
عشقه_اقا_یاسین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 170 انتخاب رشته کنی اگه تو مصاحبه رد نشی و در نهایت قبول شی فکر کنم وقت میدن که اگه نخواستی انصراف بزنی ... من ازش این برداشتو کردم حالا واسه مطمئن شدن میخوای از یه مشاور بپرس یا خودت دفترچه رو بخون
دخترمامانمممم عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4800 منم دقیقا شرایطم مثل تو هس ولی انتخاب رشته کردم چون وقت میدن انصراف بزنی اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین
داودی_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 403 منم دقیقا شرایطم مثل تو هس ولی انتخاب رشته کردم چون وقت میدن انصراف بزنی میگم نمیدونی فرصت انصراف قبل از محاصبه فرهنگیانِ یا بعدش ؟؟ ⚘️⚘️الهم صل علیمحمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭
دخترمامانمممم عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4800 میگم نمیدونی فرصت انصراف قبل از محاصبه فرهنگیانِ یا بعدش ؟؟ ن دقیق نمیدونم اما میدونم میزارن انصراف بدیم اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین