2777
2789
عنوان

به نظرتون بابام زن داره یا نه؟

168 بازدید | 43 پست

مامانم چون با هم خیلی رفیق هستیم همیشه با هم درد دل میکنیم راستش مادرم میگه من با بابات هفت ساله هیچ رابطه ای ندارم و خالم و دوستای مامانم میگه حتما یکی رو داره چه جوری یه مرد تحمل میکنه هفت سال رابطه نداشته باشه و هر وقت پدر و مادرم با هم دعوا میکنن مادرم این موضوع رو به روش میاره و پدرم با جدیت تمام میگه من هیچ وقت اینکارو نمیکنم به نظرتون راست میگه یا نه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا که خیلی اشتباهه مادرت میاد اینا رو به تو میگه بهت خیلی آسیب میزنه 

در ثانی تو چیکار کنی که زن داره یا نداره خودش میدونه از دست تو کاری برنمیاد 

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

اره میشه 

همسایه ی ما شوهرش بی احساس و معتاد بود 

زنش هم اصلا هیچ حسی نداشت و میگفت سرد و بی روح شدم

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اگه پدرت سنش بالا هست احتمالا دچار مشکل شده 

چرا دکتر نمیرن چرا مادرت در این مورد به خواهرش و دوستاش و تو گفته 

خدایی من مرد بودن این می‌فهمیدم خصوصی ترین مسئله زندگیم رو اطرافیان میدونن کارم به طلاق می‌کشید 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

یا ناتوانی جنسی داره یا خیانت می‌کنه 

نمی‌دونم باز با ناتوانی جنسی ممکنه ۷ساله رابطه نداشت یا نه دیگه در این حد نیست 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ب مامانتون بگید اکر خیانت میکرد ، حتتتتتما با مامانتون هم رابطه داشت. ایییین همه مرد خیانت میکنن مگه زن خودشونو ول میکنن. و هی این مسئله رو ب روش نیاره

و‌یه روش دیگ هم هست اینکه مامانتون با لمس متوجه مینش ک توانایی جنسی دارن یا نه

دیابت دارن پدرتون؟

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸