2777
2789
باعث ناراحتی نشده فقط حال بهم زن بود😂😑

خب چیه؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

توهم به همونی فکر می کنی که من؟؟؟ فک می کنم

نکنه همونی که عکس گذاشته بود سقط فلان میگید 

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه همونی که عکس گذاشته بود سقط فلان میگید 

ن من منحرف تر از این حرفام😐😐😐😐😐😅😅😅😅😅

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤
میشه بگی لطفا؟ تا شب که نباید التماست کنیم حالا انگار بگی چی میشه

گفتم که نمیشه بگم مسخره میشم، دوما اگه اون کاربری که اونو گذاشته بود این تاپیکو ببینه ناراحت میشه

خوب حالا که نمیگی ما هم نمی‌تونیم بهت راهکار بگیم پس همینطور هی بهش فکر کن و تا شب هی اوق بزن که دیگ ...

بیکار که نیستم کسی رو سرکار بذارم، همون اولش گفتم که نمیگم شما فقط راهکار بدین همین