2777
2789

سلام پارسال روز قراردادمن عجله داشتم بااسنپ اومدم ومجبوربودم سریع برگردم، کارفوری پیش اومده بود

یه خانه کوچک را برای من جریمه دیرکردتخلیه نوشنه روزی 5میلیون تومان، یک طرفه هم فقط برای من نوشته که بایدبه موجربپردازم، دوماه وتیم قبل زمان تخلیه به صاحبخانه م گفتم میخوام خونه راتخلیه کنم پول رهنمانمیدند،میگندمستاجرگیرم بیاد،انشاالله گیرشون بیادامااگر گیرش نیادچه کنم،وضعشون هم خدا راشکرعالیه. تماس گرفتم بابنگاهدار میگد خودتون به صاحبخانه بگیدمادخالت نمی کنیم، خیلی ناراحتم نمیدونم چرا موقع امضااین بندا ندیدم، باید بنگاهداربلندهم میگفت ومیخوند این بندا نگفت،ازشاهدام هم پرسیدم میگندنگفته، اصلا تعجب کردند، خیلی ناراحتم خودم سرپرست خانواده ام. چندتاخونه هم دیدم ولی چون پول نداشتم ازدستم رفته، مردمم خوب پول میخوان برای دادن خونه. این بنگاه زندگیما داغونم کرده، به حق این روز عزیز به خدا واگذارش می کتم، راهکاری دارید بفرمایید انجام بدهم

امیدوارم هیچکی براش پیش نیاد،براشون فقط طرفی که پولداره وضعش خوبه مهم بود، بش میگم چرا اینطور نوشتید خدا راهم درنظربگیرید، جوابی نداد براش مهم نبود-چه فرق داره چه صاحبخانه چه مستاجرکه حق بنگاه و... کامل میدن پس طرفداری ناحق ویک جانبه چه فایده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دادگاه شکایت کن. حق با شماست. اولا اینکه باید نصف پیش پرداخت رو به شما بده تا شما بتونی جایی رو قرارداد ببندی و وقتی تخلیه کردی تصفیه حساب کنه مابقی پولتو تحویل بگیری بدی به موجر بعدی

کار خاصی نداره. 

حتما بین شما و بنگاه دار مشاجره لفظی چیزی بوده میخاد اذیتت کنه شاید

ک نمیتونه

طبق بند ۱۶.۶ قرارداد شما 

وظیفه املاک به صاحب ملک اطلاع بده یک ماه فرصت داره اگر نتونست باید ضرر زیان شما بده 

این بندا را برای شما نوعی گذاشتن بخونید 

ایشون کمیسیون گرفته وطیفش خدمات امجام بده

یه خونه پیدا کن از کسی قرض بگیر بعد که پولتو داد پول طرف رو بده راهی جز این نداری وگرنه باید بعدش رو ...

سلام مبلغ خیلی زیادیه، 250تومنه، به خدامعلقم دوماه بیشتر از غصه شب و روز ندارمـ

هرچی بنگاهی دیدم همشون حروم خور بودن دقیقا همینطوری کمسیون خودشون گرفتن مستاجر رو توچاه انداختن.راهی نداری چون تو قرارداد بوده امضا کردی باید تخلیه کنی ولی بعد از صاحب خونه شکایت کنی که پولتو نمیده

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
به دادگاه شکایت کن. حق با شماست. اولا اینکه باید نصف پیش پرداخت رو به شما بده تا شما بتونی جایی رو ق ...

سلام ممنونم، نه به خدا اهل مشاجره نیستم. آرومم، همش بنگاهدار زنگ میزد اگرنیای خونه رامیدم کرایه، منم بااسنپ وعحله ای خودما رسوندم. نگو نگران بود خونه کرایه نره

(دوست داشتم  خانمی بودم بتونم مشاجره کنم، بتونم صدا بلندکنم) 

[QUOTE=341068493]میتونی اطهارنامه از طریق خدمات قضایی مکتوب بنویسی ارسال کنی  هم بترسه هم قانونی ازش مدرک داری[/QUOT

سلام اینکارا کنم، دیگه جریمه 5میلیون ازم کم نمیکنن؟ 

شرایطم طوری نیست بتونم بدون اینکه پولمابدد، خونه بگیرم واینجا زاتخلیه کنم، پولی ندارم

[QUOTE=341068195]بنظرم باید شکایت کنید.[/QUO سلام عزیزم، از کدومشون؟ 

در اصل هم بنگاه دار مقصره هم صاحبخونه. چون بنگاه دار وظیفشه به صاحبخونه بگه که شما میخواید پاشید و پول رو بده. 

اول زنگ بزن بنگاه دار، اگه قبول نکرد بهش بگو شکایت می کنم. فقط حتما وقتی زنگ میزنی روی ضبط تماس باشه که نتونه تو دادگاه منکر بشه. یا حضوری با یکی دوتا مرد بعنوان شاهد برو و باهاش صحبت کن. این دو مورد رو بخاطر مدرک داشتن میگم.

چون الان خیلی زیاد شده ممکنه قضیه رو برعکس جلوه بدن و شما تو دادگاه مقصر بشی...

فک کنم میتونی صنفشون هم بری و ازش شکایت کنی. چون وظیفشه پس واسه چی رفتید بنگاه و کلی پول دادید؟!واسه اعتبارش بوده دیگه.

اگه باآیبرو باشه قضیه رو حل میکنه وگرنه متاسفانه یا باید شکایت کنی یا وایستی تا مستاجر پیدا شه...