2777
2789
عنوان

مامانم دنبال چیه واقعا؟؟؟؟؟

41 بازدید | 73 پست

چرا من تا لای کتابو باز نکنم حرف از بدبختی و کارگری و بی پولی میزنه؟؟؟

چرا فکر میکنه موفقیت فقط و فقط تو شغل دولتیه؟؟؟

چرا به جز درس و کارمندی هیچیو نمیبینه؟؟؟؟

فامیلای بابام مغازه دارن میلیون میلیون پول پارو میکنن چرا اونا رو نمیگه؟؟؟

فقط فامیلای مامانم نشستن پای درس و مدرسه

اخه مگه تو شغل دولتی چی پیدا میشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به شرایط زندگیت باید در نظر بگیری

پول مغازه زدن رو داری که به شغل ازاد فکر کنی؟

درس نمی خونی مهارت یاد میگیری یا اینکه از صبح تا شب تو گوشی هستی؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

ديگه هر كسي نظر خودشو داره و نظرش هم محترمه 

تو هم راه خودتو پيدا كن و تصميم بگير بعد به مامانت خبر بده كه ميخوام … اين شغل و داشته باشم و شغل دولتي دوست ندارم 

اما به هر حال بايد بدونه چه شغلي دوس داري و ميخواي چي كار كني 

خب من علاقه ای ندارم مگه به زوره؟؟؟

هیچکس به زحمت و درس خوندن علاقه نداره، حتی اونیکه مطالعه دوست داره، چون دوتا چیز متفاوتن

ولی همیشه بدون گرفتن مدرک درست و حسابی روی خیلی چیزا برات تاثیر خواهد گذاشت، پس حق با مادرته 

هیچ پدر مادری بد بچه رو نمیخوان 

اونم ارزو داده بچش بهترین  دانشگاه و بهترین رشته بیاره باعث سر بلندی و افتخارش بشی 

تو در کنار درس خوندن به هر کاری هم علاقه داری انجام بده 

تورو خدا مادرتو اذیت نکن 

.خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤
با توجه به شرایط زندگیت باید در نظر بگیری پول مغازه زدن رو داری که به شغل ازاد فکر کنی؟ درس نمی خو ...

در حال حاضر آموزش و پرورش پر استعدادامونو قیچی کرده موندیم تو امتحان چه مهارتی یاد بگیرم بزا ترک تحصیل کنم تو همون سال اول پیشرفت میکنم