2777
2789
عنوان

شب ها تا صبح بیدارم؟؟؟ درمانی دارین برای بیخوابی

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص ملاتونین بخور یک ساعت قبل خواب حدودا بخور بعد کم کم خوابت میگیره مثلا ساعت۹بخور دیگه حدود۱۰_۱۱ بخوابی، بعدم قبل خواب گوشی نگاه نکن و ترجیحا کتاب بخون باعث میشه خوابت بگیره

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بتونم مقاومت کنم که نه ولی شب هایی که بیدارم صبح یا ظهر خوابم میگیره میخوابم بقیه روزهام که طبیعیه ن ...

شاید کمبود ویتامینی چیزی هست. یه چکاب کامل بده.

بعد بهداشت خواب خیلی مهمه.

در طول روز خودتو خسته کن.

افسردگی اینام میتونه علتش باشه.

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

من خودم وسواس فکری شدید داشتم شبا دو سه ساعت تلاش میکردم بخوابم نمیشد...خیلی کارا باید انجام بدید&nb ...

میشه بگی چه کارایی 

میگن باید پادکست و کارگاه های مربوط بهش گوش داد و اینا اصلا نه وقتش شو دارم نه حوصله شو، واقعا این وسواس فکری برام معظل شده با خواب

اینا رو چند شب میخورم فایده نداشته 🥲 ولی ادامه میدم شاید تاثیر بزاره

اره  دادوهای شیمیایی چون ساخت دستن و کلی چیز قاطیشونه دو س روزه اثر میذارن ولی داروهای گیاهی ب مرور اثر میذارن و خیلی بهتر هستن

شاید کمبود ویتامینی چیزی هست. یه چکاب کامل بده. بعد بهداشت خواب خیلی مهمه. در طول روز خودتو خسته ک ...

چشم عزیزم ممنونم افسردگی داشتم همیشه جلوش وایسادم حالم خوب باشه ولی یه چکاپ باید برم ممنون 🙂🙏🏻

میشه بگی چه کارایی  میگن باید پادکست و کارگاه های مربوط بهش گوش داد و اینا اصلا نه وقتش شو دار ...

باید روزی یه ساعت هوازی ورزش کنی،تا انرژی های منفی ازت دور بشن،سعی کن چیزایی که باعث میشه استرس بگیری و فکرت درگیر بشه رو از زندگیت حذف کنی

باید روزی یه ساعت هوازی ورزش کنی،تا انرژی های منفی ازت دور بشن،سعی کن چیزایی که باعث میشه استرس بگیر ...

ممنون کارامو دارم مدیریت میکنم خیلی بهتر شدم، ورزش هم پس اضافه میکنم به کارهام 🙏🏻

ممنونم عزیزم حتما استفاده میکنم 

😘😘.

انشالاه مشکلت حل میشه .

منم یمدت اصلا نمیتونستم بخوابم  ینی میخوابیدم شبا بد بیدار میشدم دوباره ۱ ساعت می‌خوابید بد بیدار طی،شب چند بار بیدار. میشدم بیدار میموندم رورام کسل میشدم 

چکاپ دادم رفتم دکتر بهتر شدم دارو داد