2777
2789
عنوان

ژل زدن یا طلا خریدن؟

59 بازدید | 44 پست

من یه مبلغی پول دارم حالا بین ژل زدن و خرید طلا دودلم 

قیافم واقن ترکیده و به یه رسیدگی خیلی خوب نیاز داره بینیم ترمیم لازم داره و درکل بخاطر شب بیداری و استرس زیاد خیلی داغون شدم اعتماد بنفسم داغونه

حالا میترسم تنها با ژل مشکلم حل نشه 

نمیدونم چیکار کنم واقن 🥲

راستی اندامم ترکیده و باشگاه لازمم لعنت به بی‌پولی و استرس و بی خوابی های زیاد 

خدایاشکرت❤️✨

صورت لاغر و پر جای جوش 

بینی ترمیم لازم 

چشم گود و بخاطر استرس یکیش انقد پرش پلک داشت الان جمع شده و کوچک تر ازون یکی 

لبام به صورتم نمیاد 

ریزش مو 

تیرگی پوست 

پشمام 

همه چی رو مخمه 

دارم دیونه میشم 

از طرفی تایم کم فرجه ها و حجم زیاد درسا خیلی حالم بدهههه

خدایاشکرت❤️✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صورت لاغر و پر جای جوش  بینی ترمیم لازم  چشم گود و بخاطر استرس یکیش انقد پرش پلک داشت ال ...

اول پوستت رو درست کن برو دکتر پوست دارو مصرف کن در کنارش باشگاه برو .ژل مرحله آخره .

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
اول پوستت رو درست کن برو دکتر پوست دارو مصرف کن در کنارش باشگاه برو .ژل مرحله آخره .

پوستم جوش نمیزنه باید برم میکرو اینا کنم که جای جوشام بره ولی این خودشم کلی پول میخواد ولی ژل رو گفتم چون ی اعتماد بنفسی بهم میده فلن انجامش بدم 

باشگاه لامصب ۴۰۰ شده رومم نمیشه به خانوادم بگم بدن 

خودمم دانشجوام درآمد ندارم این ژلم با وام دانشجویی میخوام بزنم 😂😂😂

خدایاشکرت❤️✨
چرا از خانواده کمک نمیگیری مگه باهاشون زندگی نمیکنی؟

خانواده کلی وام و قسط دارن روم نمیشه اول ماه حقوق واریز شد قرار شد برم ژل و میکرو که قهر کردیم و مامانم تا خرج شدن پولا بام حرف نمیزد😂💔

وامی چیزی نیست بتونم خود داغونمو درست کنم؟

پیشنهادی ندازی؟

خدایاشکرت❤️✨