2777
2789

😐😐😐😐

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم مامانشون کجان این بچه ها    

والا انقد حاضر جوابت که مادرا فک نکنم حریفشون بشن 

من با اینکه متاهلم هنوزم از مامانم حساب میبرم

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بد خواب شدن بنده خداها😅

جای آقایون هم تو سایت زنونه نیست 

وای خدا چطور روتون میشه واقعا ؟

دنیاشونو دوس دارم باهاشون حرف میزنم ببینم دغدغه های ۱۳ ۱۴ سالگیه الان چیه چقد با مال من فرق داشت😂

زبون درازن به شدت 

و هر کدوم تو این سن حداقل ۲.۳تا رل داشتن🙄

جای آقایون هم تو سایت زنونه نیست  وای خدا چطور روتون میشه واقعا ؟

دقیقا ملت وقیح شدن .

چندسال پیش هدکسی براساس سن ومشغله ذهنی وکاریش یه حایی عضو میشد .الان دانش آموزا که بعد کرونا بیکار شدن گلا درس نمیخونن شب امتحان کمی میخونن وانتظار دارن بانمره خوب قبول شن .

آقایونم که از ۲۴ ساعت نصفشو اینجان واتنظار دارن بااین تورم بتونن درآمد خوبی داشته باشن .خودم بیشتر اوقات چند روز یکبار یا هفته ای ویا ماهی یه بار میام .😐

نمی‌دونم ولی من زیاد دیدمشون

امرکز یه نهمی میگفت ریاضی از کجا بخونم😂😂نهم یعنی اول دبیرستان. اخه جای بچه توو این سایته؟ من ک کلا در مورد زندگی شخصیم تاپیک نمیزنم فکر کن یه ۱۴ ۱۵ ساله بیاد به آدم راه حل بده!

شماهم فک کنم بد خواب شدید 

که به دانش آموز و ... گیر میدید 

اکثرمون برنامه هایی مثل اینستا و... حذف کردیم تا بهتر بخونیم 

یکسایی مثل من الا فقط یه برنامه فعال مثل ایتا اونم برای مدرسه و یه اینجا رو داریم 

🌙💜

واسه همین اینجا نظرات و راهنمایی ها رو اصلا جدی نگیرین این بچه های دهه ۹۰ میان برای همه شاخ وشونه میکشن خواننده باید عاقل باشه وبدونه پشت بیشتر این نظرات یه کودک نشسته که میخاد همه رو سرکاربزاره 

دنیاشونو دوس دارم باهاشون حرف میزنم ببینم دغدغه های ۱۳ ۱۴ سالگیه الان چیه چقد با مال من فرق داشت😂

باور کن صحبت کنی میبینی یکارایی کردن که تو همین الانشم نکردی😂

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂