2777
2789
دقیقا ملت وقیح شدن . چندسال پیش هدکسی براساس سن ومشغله ذهنی وکاریش یه حایی عضو میشد .الان دانش آموز ...

دقیقا اصلا درس نمیخونن انتظار دارن یه شبه معجزه بشه براشون 

آقایون هم که دیگه کارشون اصلا جای بحث ندارد انقد که زشته و خاله زنک

منم با کاربری قبلیم که تعلیق شد کم میومدم

دیگه دو روزه مریض شدم و بیکار کاربری جدید درست کردم مجبورم خودمو سرگرم کنم

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماهم فک کنم بد خواب شدید  که به دانش آموز و ... گیر میدید  اکثرمون برنامه هایی مثل اینس ...

اصلا اینجا هم نباید بیایین ببین عزیزم مطمئنم منم همسن تو بودم اگه اون زمان این برنامه ها بود ومنم ازشون استفاده میکردم مطمئنا به جایی نمیرسیدم وشاید اصلا دیپلم هم نمیگرفتم😅باور کنین لحظات طلایی وسرنوشت ساز وفرصتهایی که اصلااا دیگه تکرار نمیشن رو توی این سایت وبرنانه های چرت از دست ندین .

خودم میگم که گاها هفته ای یکبار میام اکه وقت آزاد داشته باشم .

گاه هم میشه بیشتر از دوماهه نیومدم 

امرکز یه نهمی میگفت ریاضی از کجا بخونم😂😂نهم یعنی اول دبیرستان. اخه جای بچه توو این سایته؟ من ک کلا ...

خیلی پر مدعا و سبک سرن

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

باور کن صحبت کنی میبینی یکارایی کردن که تو همین الانشم نکردی😂

🤣💔

یوقتایی نگا میکنم بعضی کاراشونو  میگم زمان ما مگه این کارا بود؟چرا واسه ما نبود ما کمبود نداریم پس بعد بچه ها افردزی تا یچیز میگیم بهشون بر میخوره حساسن 😑

ایشالا ک خیره

شماهم فک کنم بد خواب شدید  که به دانش آموز و ... گیر میدید  اکثرمون برنامه هایی مثل اینس ...

عزیزم من شما رو نگفتم با توجه به تاپیکات دیگه باید سال دوم سوم دبیرستان باشی و مسلما بچه ۱۳.۱۴ ساله نیستی

اصلا اینجا هم نباید بیایین ببین عزیزم مطمئنم منم همسن تو بودم اگه اون زمان این برنامه ها بود ومنم از ...

درسته دانش آموزیم ولی قرار نیست ۲۴ ساعت روز و درس بخونیم 

درس اولویت ماهاست ولی خود من به شخصه بیشتر تایم استراحت هام میام 

و جسارتا اینجا یه سایت عمومی هست 

🌙💜

واسه همین اینجا نظرات و راهنمایی ها رو اصلا جدی نگیرین این بچه های دهه ۹۰ میان برای همه شاخ وشونه می ...

مخصوصا یه عدشون که به امید پر بازدید شدن میان یه رمانی سر هم میکنن🙄

عزیزم من شما رو نگفتم با توجه به تاپیکات دیگه باید سال دوم سوم دبیرستان باشی و مسلما بچه ۱۳.۱۴ ساله ...

بله 

من خودم در کل مخالف گوشی داشتن بچه ها زیر ۱۴ سال هستم ولی خب کاری نمیشه کرد 

الا همه جا اینطوری شده 

اینستا که میری انگار وارد مهد کودک میشی

🌙💜

البته عزیزم منم اول دبیرستانم امسال پس پشت ملت صفحه نذار😂

بزار امتحاناتو قبول شی بعد 

چه زود کارنامه صادر کردی

🤣💔 یوقتایی نگا میکنم بعضی کاراشونو  میگم زمان ما مگه این کارا بود؟چرا واسه ما نبود ما کمبود ...

من قبل ازینکه هوا تاریک بشه باید از کوچه برمیگشتم خونه

بچه های الان میرن‌شمال باغ ۵ روزم‌میمونن💔😂

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
بزار امتحاناتو قبول شی بعد  چه زود کارنامه صادر کردی

تو نگران کارنامه من نباش اینو مدونم که رد نمیشم محض اطلاع شاگرد دوم کلاسم

هوف بیخیال هیچ خوشم نمیاد خودمو تبلیغ کنم ببین به چه کارایی وادار میکنی ادمو