2777
2789
عنوان

واااي بچه ها گند زدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اشتباهي كردم،خيلي عمل سنگينيه😩

عمل زیاد سنگینی نیست اما دردناکه؛ حتما باید از توالت فرنگی استفاده کنن و مسکن و ملین رو به موقع مصرف کنن؛ نباید یبوست بگیرن چون بخیه ها پاره میشه؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

خوب مگه ازدکترش توضیح نخواسته بود؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

وا مگه شما دستور عمل دادي؟؟؟

نياز بوده عمل كنه شما هم لطف كردي براش دكتر پيدا كردي تا بيشتر اذيت نشه...

به جاي اينكه تشكر كنه به فكرشي طلبكار شده؟

به نظرم ميبيني زياد اذيتت ميكنه بگو دوباره زنگ ميزنم ايندفعه بيان ببرن هم فيشر هم خت نت كنن هاااااا😂

چقدر اين مردا پرروئن در هر حال طلبكارن

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی صفر میشی
عوارضش بي اختياريه؟؟؟

به ندرت بی اختیاری پیش میاد؛ اصلا نگران نباشید؛ 

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)