2777
2789
عنوان

بینیم رو عمل کنم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 14 بازدید | 70 پست
مرسی عزیزم  همه میگن ولی خودم با بینیم مشکل دارم بخصوص قسمت پایینش  دنبال تغییر انچنانی ...

راهی غیر عمل ندارع ؟

منم پایین بینیم یکم گوشتیع ولی مث چییییییی میترسم از عمل و اینا 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی قربونت من اگه عمل نکردم معلوم نیست الان تو کدوم تيمارستان بستری بود داشتم دیونه میشدم😂خیلی حال ...

خدانکنه ولی منم حس بدی دارم به بینیم بخصوص موقع خندیدن

دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره 

یه بار عمل میکنی پول خوب بده واقعا ارزششو داره

والا این دکتره که همدان هم پیدا کردم تهران هم میاد عمل میکنه 

ولی خب در کل رفت وامد سخته تهران 

راهی غیر عمل ندارع ؟ منم پایین بینیم یکم گوشتیع ولی مث چییییییی میترسم از عمل و اینا 

والا من خیلی تحقیق کردم گفتم آنزیم و فیلر عوارض داره نخ هم میزنن اونم موقته 

ولی اصلا رفتم مطب دکتر از بس منشی هاشون بد رفتار میکنن و شلوغ هست یادم رفت در مورد این چیزا بپرسم

اره ولی فک کنم بدون بیهوشی کامل انجام میدن یعنی با بی حسی انجام میدن اگه اشتباه نکنم 

الام زدم اینترنت دیدم مرسی باید یه بار دیگه برم دکتر ببینم چی میگه 

من خودم با بالای بینیم مشکلی ندارم ولی چندتا دکتر رفتم گفتن انحراف داری 

بعداز نیم رخ هم خیلی جالب نیست که البته مسبب اصلیش همون نوک بینیمه