2777
2789
عنوان

مهمون دارم🤕🤣

49 بازدید | 65 پست

دوستان عزیزم سلاااااام🥰😍

ازتون یه نظر میخوام فردا مهمان دارم برای عصرانه میخوان بیان اولین باره دارن میان 

بعد من کیک درست کردم با دسر یخچالی میوه هم چهار مدل میخوام بزارم با چایی و چیپس و پفک و اینا خوبه به نظرتون 

من خودم تا حالا خونشون نرفتم اینام بار اوله میان

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

اره بابا زیادم هست

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخمه

ااهان افرین تخمه هم میذارم

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
آره عزیزم عالیه خوش بگذره

قربونت برم

عالی،به جای چیپس و پفک میتونی اسنک هم درست کنی

اخه تعدادشون بالاست یکم سختمه