2777
2789
عنوان

آخرین روز مدرسه تا ابد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 116 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال اخر مدرسم کرونا شد

هیچ‌کدوممون فکرشو نمیکردیم اخرین روز مدرسمون ۳ اسفند باشه و بعد دیگه مدرسه رو نبینیم

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃

من دانشگاه رو بیشتر دوست داشتم.. همینکه ازمون درس نمیپرسیدن سگش به مدرسه شرف داشت... مدرسه چی بود هی استرس درس نخوندیم اسممونو نگه هی امتحان یذره شلوارت تنگ بود مانتو کوتاه بود مقنعه عقب بود ناظم جلو ی مشت ادمی گیر بده... عق یادش نباشه

اره اخرین بار امتحان دادیم با دوستم سوار تاکسی شدیم پول کرایه نداشتیم اومدیم جلو در خونه یکیمون پولش دادیم به دوستم گفتم نادیا اخرین بار لباس فرم پوشیدیم گفت اره سال۱۳۷۷بود اونم سالهاس امریکا رفته دندان پزشکه منم خانه دار با دکترای کشاورزی😂

بهترین دوران زندگیم دبیرستانم بود،سال هاست خواب اون دوران خوش رو میبینم،دلم برای دوستانم تنگ شده

منم گاهی اوقات خواب مدرسه رو میبینم اینکه ارایش کردم و میترسم ناظم ببینه   

لطفا نجاتش بدید

سلام عزیزان

میشه برای علیرضا مقصودی که تازه مرحوم شده فاتحه ای یا دعا بخونید

خیلی محتاج دعاس ۳روزه خودکشی کرده خیلی مرموزانه کسی نمیدونه چرا همه در یهت و شوک هستن لطفا خواهشا هرکسی در توانش هست برای نجاتش از عذاب دعا کنه

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........
منم گاهی اوقات خواب مدرسه رو میبینم اینکه ارایش کردم و میترسم ناظم ببینه    

من خواب امتحان میبینم که دیر رسیدم،دانش آموز خیلی درس خونی بودم،یه اکیپ پنج نفره داشتیم کلی باهم مسافرت رفتیم دوره دبیرستان ،اما الان ازشون بیخبرم،