سلام من دکترم این ماه گفته برم واسه شروع سیکل ای وی افاف ،میخواستم بدونم تحت هرشرایطی داروهارو مینویسه؟یا مثلا ممکنه بعد سونو.بگه این ماه اماده نیستی؟یعنی شرایط خاصی داره؟مشکل هورمونی میتونه باعث بشه سیکل به بعدا موکول بشه؟من این ماه هنوز پریود نشدم 45روز شده الان انی چندماه خیلی تاخیر داشته پریودام همش بالای40روز شده،یادمم رفت به دکترم بگم ،بنظرتون ممکنه بگه بخاطر مشکلات هورمونی یا تنبلی این ماه نمیشه دارو.مصرف کنی؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یعنی ای وی اف جواب نداد؟تحرکش مشکل داره؟منم همسرم.مشکل داره تحرکش خیلیییییی ضعیفه سری اخر اکثر اسپرما مرده بودن،هیچ دارویی جواب نمیده نمیدونم چیکار کنم دیگه این چه مصیبتیه اخه
بله متاسفانه تحرکش افتضاحه من ۱۵ ساله درگیر دکتر و دارو ام دیگه یه سالیه رها کردم ولی ...
خدا به حق حضرت علی اصغر خودش دامنت رو سبز کنه به زودی انشالله ،میفهمم چه حالی داری خیلی سخته من 4ساله عروسی کردم ولی2سال اول تو باغ نبودم اصلا ،این دوستلی که درگیر دکتر و درمانم به شدت حالم بده