2777
2789
عنوان

من خیلی ناراحتم که نمی تونم اسم بچمو خودم بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم به شناسنامه نیست

هرچی مادر صدا کنه همون اسم بچه میشه

باهاشون جر و بحث نکن یه کلام بگو من اون اسمی که دوست دارم بچه ام رو صدا میزنم

مطمئن باش آخرشم همونی میشه که تو میخای

Be nice😊

ازین اسم قدیمیا  حالا من میگم ویهان نه ولی جدید باشه🥲همه فامیلام بچه اوردن اسم جدید گزاشتن&nb ...

توویهان صداش کن سمت خودت یگو همین صداش کنن

سال دیگه وقت امساال حاجت روامیشم. پارسال همین موقع ها تومحرم باردارشدم بعد ۴سال نخاستن همسرم. عاشقش بودیم شوهرم خیلی خوشحال بود خوشبختریننن بودم😍😍ولی فقط دوماه موند وسقط شد ومن ب ته خط رسیدم وانقدددد اخلاقم بدددشد بد شد کمترازیکماه شوهرم شد بت خشک سرردویخ حتی بهم میکه نمیخامت برواززندگیم بیرون🥺خدایا من اشتباه کردم تروب امام حسینت قسم امشب ۵محرمه سال دیع همین موقه بیام بگم زندگیم درست سد شوهرم درست شد بچه بغل بیام مسجد 😭😭قسمت همه ی ارزومنداااا🌱🌱🙏🏻🙏🏻♥😍میدونممم حاجت روامیشمممم🥰
چه خبره اروم بابا بخاطر یه اسم خودتو بکشی؟برو خدا رو شکر کن خدا بهت نعمتی داده

باور میکنی بخاطر کار اینا اسم بچمو هنوز صدا نزدمم

در حالی که مادر باید با بچش صحبت کنه وقتی تو شکمه

نه بابا خانواده شوهرم کلا  بخدا غیر از اسم ویهان چند تا دیگه هم گفتیم هی مسخره کردن  شوه ...

چی گذاشتن مگه؟

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
اره اسمای قدیمی خوشم نمیاد چکار کنم .بخدا خانواده خودم پیشنهاد هم ندادن با اینکه پسر نداشتن. انقد با ...

شما چی روست داری اونو صدا کن .

اگه اینقدر بد هست و خوشت نمیاد . چرا میخوای بمیری .

با همسرت صحبت کن بهش بگو شما دونفر باید انتخاب کنید . بگو میتونیم چندتا انتخاب کنیم قرعه کنیم یا مثلا نظر سنجی کنیم بهتره فکر کنم از چند نفر دوستا همکار فامیل چیزی 

شما چی روست داری اونو صدا کن . اگه اینقدر بد هست و خوشت نمیاد . چرا میخوای بمیری . با همسرت صحبت ک ...

اگه اسم خوبی نزاره من اسم خودمو که دوس دارم بهش میگم چکار بقیع دارم 

اگه اسم خوبی نزاره من اسم خودمو که دوس دارم بهش میگم چکار بقیع دارم 

با همسرت صحبت کن 

بحث نکن 

حرف بزن بگو ما پدر مادرش هستیم 

باید اسم خوب بزاریم . بیا تحقیق کنیم بگردیم چند تا اسم بزاریم وسط با معنی هاش با تلفظش وفلان بعد انتخاب کنیم . چون نهایت ۲ اسمه هم صداش کنین برا بچه سخته خب میره مدرسه بدترررر . شناسنامه یچی مادر یچی بقیه یچی .. هی ناراحتی پیش میاد . شوهرتون بیاری سمت خودت تمومه. لااقل حتیییییی ی درصد تو شناسنامه اسمی ک خانوادش گفتن بزاره مثلااااا ولی اسمی ک انتخاب کردین صدا بکنه قابل تحمل تره برا فرزندت . تازشم بقیه هم جا میفته چون پدر مادر هردو ی نام صدا میکنن