2777
2789

واقعا چقدر خوبه که هستن 

مامان بابام خونه نبودن خیلی درگیر بود خونه الان هستن حالم خیلی خوبه خدایا شکرت ❤️

آرزو میکنم همیشه ایشون بالای سرم باشه 

چقدر خوبن ... بابام و مامانم خودشون میخوان که دندوناشونو درست کنن ولی با این حال منو تو اولویت گذاشتن برام ارتودنسی کردن :) کاش من بچه ی خوبی براشون باشم همیشه میترسم یه روز ناراحتشون کنم :)

دلگیر منظورمه نه درگیر 😑😂

ههش فکر میکنم درگیرچی اصلا چرا درگیر🫠😂

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیبردم کلمه پیشنهاد میده😂

کیبوردمون یکیه

انشالا همیشه سایه پدرومادرت مستدام باشه🤍

واقعاداشتنشون ی نعمتههه

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

برای تو هم همینطور عزیزدلم 😍❤️ آره واقعا

قربونت برممم قشنگم