2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از پسرا که به نامزد و آیندشون حس حمایتگرانه دارن از لفظ دخترم زیاد استفاده میکنن...باحاله ولی نمیدونم😂

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.
اها ایشالله که ازدواج کنین و خوشبختریت باشین

ممنون عزیزم حاجت روایی سهم قلب مهربونت 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
همه رابطه ها همینه  دعوا داره، آشتی هم داره

حداقل مارا درگیر بچه بازی هاتون نکن 

می‌دونی چقدر احساسات کاربران درگیر می‌کنی 

من چقدر غصتو خوردم چقدر با تاپیکت اشکم در اومد ولی دو روز نشده برمی‌گردین به هم 

حقیقتا فکر کردم یک دختر بچه باشی که مودی هستی 

و لذت میبری از این کار 

به هر حال موفق باشی 

وای کاربر ممد نمکی بالاخره رسیدین😍😍😍😍😍من خیلی شمارو یادمه چون خودمم شرایط شمارو داشتم  ول ...

ماهم هنوز نرسیدیم عزیزم 🌱

میفهمم شرایط بدیه خدا بهت صبر بده قشنگم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
حداقل مارا درگیر بچه بازی هاتون نکن  می‌دونی چقدر احساسات کاربران درگیر می‌کنی  من چقدر ...

فقط میتونم بگم. متاسفم 

وای داماد عموم به دخترعمومم میگه آجی

در مورد گفتن بابا و مامان آدم دلش نمیاد کسیو جای باباش صدا کنه شوهر به جای خود پدر به جای خود

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی