2777
2789
عنوان

خیلی به یه نشونه ازش احتیاج دارم💔

127 بازدید | 13 پست

به نقطه ای از زندگیم رسیدم ک فقط دنبال اینم یکی بیاد بگع منم تو شرایط بدی بودم و خدا نجاتم معجزه رخ داد .... شدیدا دارم ب خدا التماس میکنم یع نشونه بهم بده از خانم فاطمه زهرا میخوام برام دعا کنه چرا اینارو اینجا میگم نمیدونم ......

از یه زاویه دیگه ببین شاید خدا منتظر توعه که تو یه حرکت بزنی تا معجزشو نشونت بده ناامیدد نباااش شایدد اون چیزی که میخای دو قدم دیگس

آنچه خدا برای تو کنار گذاشته سهم هیچکس دیگر نخواهد شد.!🤍

همیشه نور خورشید از دلِ تاریکترین ساعت شب بیرون میاد یعنی زمانی که به اوج سختی و رنج میرسیم خدا خودشو نشون میده و توی زندگی با تموم وجود اینو تجربه کردم...

فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ
تو تَحت نظر و مراقبت کاملِ ما هستی..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بهت میگم صحت آیه[ فان مع العسر یسرا] برام اثبات شده =)

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

از یه زاویه دیگه ببین شاید خدا منتظر توعه که تو یه حرکت بزنی تا معجزشو نشونت بده ناامیدد نباااش شاید ...

نمیدونم فقط اینو میدونم چشمام از شدت گریه درد میکنه و از ترس نمیدونم ب کی پناه ببرم

همیشه نور خورشید از دلِ تاریکترین ساعت شب بیرون میاد یعنی زمانی که به اوج سختی و رنج میرسیم خدا خودش ...

امیدوارم خدا نجاتم بده چون دیگع تحمل ندارم واقعا بریدم

نمیدونم فقط اینو میدونم چشمام از شدت گریه درد میکنه و از ترس نمیدونم ب کی پناه ببرم

دوباره نگاه کن شاید تو خودت نور باشی وسط تاریکی زندگیت

آنچه خدا برای تو کنار گذاشته سهم هیچکس دیگر نخواهد شد.!🤍

منم تو همین شرایطم خسته ولی امیدوارم به قدرت خدا میدونم یه رو منم یکی یکی معجزاتشو تو زندگیم میبینم😢

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
مرسییی😘

❤❤

سوره ضحی رو هم بخون با معنی 

خیلی قشنگه 

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند