2777
2789
عنوان

جشن طلاق یه مرد خیانتکار می رید؟

148 بازدید | 14 پست

اگه همه فامیل بدونند که به خاطر این که شوهره به زنش خیانت کرده بوده و خانومه بعد سال ها تحمل ، از شوهرش جدا شده و حالا خانواده شوهره برای این که پسرشون ناراحت نباشه براش جشن طلاق گرفتند ، به این جشن می رید؟ 

حستون نسبت به اون فامیلی که به این جشن رفتند و براش آرزوی خوشبختی کردند چیه؟ 

دقیقا همون فامیل هایی که تو این چند سال چقدر این خانومه احترامشان داشت و براون سنگ تموم می زاشت! 

پی‌نوشت: بعضی ها خانوادگی و فامیلی پست و عوضی هستند! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا کثافت بودن  بیچاره اون زن مظلوم...

من خودم شنیدم تا چند وقت حالم بد بود، خانومه تعریف می کرد که من هیچ بدی به این فامیل نکرده بودم که الان انقدر از رفتن من خوشحال هستند!

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
من خودم شنیدم تا چند وقت حالم بد بود، خانومه تعریف می کرد که من هیچ بدی به این فامیل نکرده بودم که ا ...

حق داشته بنده خدا 

https://HarfBeMan.pw/@SUJxQTQ3NElJL1FtRHhjWVRYT1R3UT09 حرفی سخنی هرچی...