2777
2789

ببین عزیزم من نظری برا سقط ندارم ولی خواهشا این راههای گیاهی انتخاب نکن من یه مدت تو مدرسه استثنایی کاراموزی میرفتم بخاطر رشته ام تو پرونده های اکثر بچه های کر و لال علت ناشنوایی را نوشته بود مصرف داروهای گیاهی مادر در دوران بارداری بخاطر سقط .... بچه سقط نشده بود ولی مشکل دار شده بود خواهشا اگه شرایطش داری نگهش دار اگه نه از راه مطمئنی وارد شو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=341027266]غلیظ دم کن مثلا یه چهار قاشق چایی خوری با یه لیوان آب جوش دم کن بذاجر غلیظ بشه خیلی ...

من فقط میدونم هیچ کس اندازه خود مادر نمیدونه چی به صلاح بچشه و اگر قرار باشه با به دنیا آوردنش بهش ظلم بشه مسخره است

افکار شماست که نسلی رو ادامه میده که توش بچه ها عقده ای و دارای هزار کمبود عاطفی و تربیتی و مالی هستن خدا قبل از روزی عقل داده

من فقط میدونم هیچ کس اندازه خود مادر نمیدونه چی به صلاح بچشه و اگر قرار باشه با به دنیا آوردنش بهش ظ ...

والله من جواب استارتر رو دادم و خواستم به ایشون کمکی کنم .در ضمن این افکار من نیست احکام دینمون هست و دین ما دینی نیست که توش بچه ها قرار باشه با عقده و کمبود بزرگ بشن

والله من جواب استارتر رو دادم و خواستم به ایشون کمکی کنم .در ضمن این افکار من نیست احکام دینمون هست ...

توی هر سری قبل از دین مغز قرار داره دین وقتی درسته که زمان ۱۴۰۰ سال پیش باشه و همه با نون و خرما سر کنن و بچه ها بعد از به دنیا اومدن توسط صیغه های شوهراشون بزرگ بشن نه الان