2777
2789
عنوان

سقط

127 بازدید | 13 پست

بیاید کمک کنید امشب میخوام بازازقرص استفاده کنم لطفاً نفرین نکنین چون اگر دست خودم بود ک صددردصدنگهش میداشتم دعاکنیدامشب کندبشه جنین وراه رابرام راحت کنه کسایم ک تجربه دارن بگن چکاری برازوددفع کردنش انجام 

سایت دست دونفرع🥹👭

اگه شرایطشو نداری بهترین کاره 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعاکن برام به دعا همتون نیاز دارم

الهی هر چی به صلاحته همون بشه به زور چیزی نخواه این نصیحت فراموش نکن

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

الان تایپیک قبلیتو خوندم 

حتما خیریته هر کاری میکنی نمیشه

شاید همین بچه روزی تو رو از این شرایط نجات بده 

واقعا شرایط سختی داری ...فقط میگم به خدا توکل کن برو استخاره ای چیزی انجام بده این بچه رو نگه دار

بنظرم این بچه باید خیلی خاص باشه که هر کاری میکنی نمیخواد از این دنیا بره...

بعدا پشیمون میشی... عواقب بدی برات داره... حتی شاید دیگه نتونی حامله بشی... اون بچه الان وجود دار ...

نمیشه بخداخودمم توفکرشم ولی اگ بزارمش هم جون خودم از دست میدم هم ازاونو

سایت دست دونفرع🥹👭

عزیزم حیات و مرگ انسان دست تو. نیس که تصمیم میگیری بندازیش فقط دلیل پزشکی میتونه دلیل یه سقط باشه گناه قتل انسان رو گردن خودت نزار آخرتتو نسوزون به خدا قصد نصیحت ندارم واقعا خواهرانه میگم 

من کمک به سقط نمیکنم

کنده شدن جفت تازه اول بدبختیاته عزیزم تجربه دارم

ولی با این همه دارو که خوردی بعید می‌دونم سالم باشه

دمنوش گرم زعفرون بومادران آویشن هرچیز گرمی تو خونه داری دم کن هر ۶ ساعت یه لیوان بخور

در کل خطرناکه این کاری که داری می‌کنی مواظب خودت باش