2777
2789
عنوان

من بمیرم حله؟!

306 بازدید | 23 پست

بچها خسته ام خسته از دنیای تهی خسته از دنیای دروغی خسته از دنیای بی ستاره و ماه خسته از دنیای دل سنگی خسته از دنیای بی احساس خستهههه از همه چی هیچکس دوسم نداره مهمم نیست ولی خیلی سخته هیچکس کنارت نباشه

❤️✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضاتو بخون

اونو روزی نوشتم که واقعا قدرتمند اما الان حتی کشش هم ندارم🙃💔 اومدیم عروسی بعد از موقعی که اومدیم من مثل افسرده های روان پریش سرم تو گوشی هیچکارم نمسکنم

❤️✨

نه حل نیست اتفاقا مُنحله میدونی چرا؟

چون تو وجودت ضروریه🌱✨

گاهی سخت میگذره میدونم... کیه که بی مشکل باشه؟ ولی میگذره..... گاهی انقدرررر فشار روته که دوس داری دور شی... ولی همونجا باز خدا حواسش بهت هست🌱🦋

میدونی....به قول یه کابر.. یجاهایی از زندگی خدا دستاشو میذاره دو طرف صورتتو میگه میشه بخاطر منم که شده یخورده بیشتر صبوری کنی؟ ❤️✨

خانوم خانوما... از شما فقط یدونه هست... میشه یدونه ی مارو بیشتر دوس داشته باشی؟ 💜🌱💛

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
نمیدونم چرا هر روز حالم بده کی میخواد درست شه؟!

یه روزی 

من خودم امروز حالم گرفته اس نمیتونم انرژیه خوبی منتقل کنم ولی ببین یه روزع خوب میادش

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱