دو روزه گرفته خونه خوابیده دیگه کلافه شدم کرایه خونه عقب افتاده دیروز و امروز فقط ششصد تومن اجاره ماشینی که باهاش کارمیکنه اس...یعنی روزی سیصد تومن اجاره ماشین میدیم که درماه میشه نه ملیون ..چندرغاز درآمد داره ای خدا چقدر باید حرص بخورم منم شدم کلفت اصلا ازجاش تکون نمیخوره ..از وقتی زنش شدم حسرت یه خواب شب راحت مونده به دلم..شب ساعت چهار پنج صبح میاد ازمن شام میخواد...اخه کی تو این ساعت شام میخوره...دارم مریض میشم تنظیم خواب وغذا خوردنم بهم ریخته...نمیدونم چراقسمتم اینجوری شد یه شوهر معتاد وخائن و تنبل ...دیگه دارم لحظه شماری میکنم از زندگیش برم ..اسم طلاق میارم میاد عینه شمر منو بزنه مظلوم گیر اورده خدایا خودت فقط به دادم برس💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایش منصرف میشم از ازدواج کردن وقتی خواهرام اسم زن میارن وقتی این مدل تاپیکارو میبینم چقدر زندگی س ...
دقیقا
من مجرد بودم خواب و خوراکم دست خودم بود
الان باید ببینم آقا کی تی وی خاموش میکنه . مدااام باید شام بپزم ناهار درست کنم . یک وعده نباشه هوار داد را میندازه . صبحانه شم میخاد بخوره ساعت ۸ صبح صدا تی وی زیاااااد میکنه ک من نخابم . از زنی ک صبح خواب باشه بدش میاد