2777
2789
عنوان

کادوی روز عروسی

131 بازدید | 15 پست

مامانم میخواست برام سرویس طلا بخره ک مادرشوهر اومد به من گفت مامانت هدیه نقدی بدن بهتره 

گفتم چرا ؟ گفت چون تو فامیلای ما رسمه خانواده دختر به پسر کادو بدن اگر ندن میگن به دومادشون کادو نداده 

راست میگه ؟ یا فقط میخواد به هدف خودش برسه ؟

چون احتمالا پول شاباش رو می‌خوان بردارن بگن برای خرج عروسی بوده 

بگو ممنون از نظرتون ولی اجازه بدین مادرم خودش در رابطه با این مسئله تصمیم بگیره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا هدفش همونیه که فکرمیکنیه.. طلا بهتره .

بگو مامانت و داداش و خواهرات کارو عروسی نقدی ندن

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

مامانت میتونه یه زنجیر کارتیه بگیره بده به شوهرت بعد خودت بردار بنداز گردنت😂اینجوری هم به شوهرت کادو دادن جلوی همه هم مال خودت میشه اخر

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

حالا خودش چی میخواد بهت بده ،بعدشم میگفتی ما رسممون اینجوری اگه پول بده فامیلامون میگن از الان دارن خرج دوماد میدن و دوماد چشمش به دست پدر خانوم

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
دقیقا هدفش همونیه که فکرمیکنیه.. طلا بهتره . بگو مامانت و داداش و خواهرات کارو عروسی نقدی ندن

همون طلا هم انقد گرون هست همین مامانم بهم بده بعید می‌دونم کسی دیگ طلا بیاره از سه چهار ماه قبل خودشون رو کشتن واسه شاباش

حالا خودش چی میخواد بهت بده ،بعدشم میگفتی ما رسممون اینجوری اگه پول بده فامیلامون میگن از الان دارن ...

همون سرویسی که موقع عقد خریدن برام رفتیم عوض کردیم یه چیز دیگه برداشتم اونو میخواد بده

همون سرویسی که موقع عقد خریدن برام رفتیم عوض کردیم یه چیز دیگه برداشتم اونو میخواد بده

مراقب این زنیکه باش ،ساده نباش از زندگیت براش تعریف نکن ،بدش رو به همسرت هیچ وقت نگو چون مردها تا سالهای اول پسر مادرشونن تا عقلشون زیاد شه ،راجع به این موضوع هم نیاز نیست که به همسرت چیزی بگی ،اگه مادرش باز پیگیر شد بپیچون ولی در نهایت کار خودتو بکن 

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
مراقب این زنیکه باش ،ساده نباش از زندگیت براش تعریف نکن ،بدش رو به همسرت هیچ وقت نگو چون مردها تا سا ...

من ک چیزی نگفتم ولی اول خودش نشسته بود به پسرش گفته ک باید نقدی بدن 😂😂😂 

همیشه به همین طریق من و شوهرمو به جون هم انداختن مثلا روانشناس هم هست خانم 

شوهرم میومد به من می‌گفت جهیزیه با دختره حرفای اونو از زبون شوهرم می‌شنیدم دیگ دید بحثامون بالا گرفته و داره خطرناک میشه این سری مستقیم نظرشو بهم گفت