2777
2789
عنوان

خیانت شوهر😭

640 بازدید | 57 پست

دیروز با شماره ناشناس بهش پی ام دادم توی روبیکا فکر نمی‌کردم اینقدر بد باشه بخدا درخواست دوستیمو قبول کرد دوستان بمیرمم براش مهم نیست ولی طوری حرف میزد که انگار فرشتس قلبم آتیش گرفت کلا بدنم سست شدحالم بد شد بخدا هیچ کمی ندارم دلم خونه ازدستش ازدیروزه حتی نتونستم غذا بخورم حال دلم خوب نیست چیکارکنم من خیلی بهش پایبندم حتی یکبارم خیانتی نکردم اصلا فکرشم نمی‌کردم اینطوری بکنه توی پیام نوشته بود عزیزم اینطورکه نمیشه شماره بدم راحت تریم😭😭

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

خب توهم شماره خودتو میدادی

چرا وقتی مایل ب جدایی نیستین شوهرتونو امتحان میکنن یا گوشیشو چک میکنین اخه

مگه خود ازاری دارین

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب توهم شماره خودتو میدادی چرا وقتی مایل ب جدایی نیستین شوهرتونو امتحان میکنن یا گوشیشو چک میکنین ا ...

من بهش شک داشتم میخواستم بدونم کاری می‌کنه یانه

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
همینکارا میکنید پررو میشن فکرمیکنن چ گو..هی هستن 

نفهمید منم

شما که میدونید شوهرتون بی جنبه و خرابه امتحان نکنید این کار برا کساییه که بگن همین الان جدا میشیم نه ...

اعتماد داشتم بهش ولی چند وقتیه شک کردم بهش 

اشتباه کردی امتحانش کردی حالا مثلا که چی دیدی جواب داد فقط میخواستی خودتو عذاب بدی

اصلا حال دلم خوب نیست فکر میکنم ی چیزی اززندگیم کم شده ی جور دیگم کلا

من بهش شک داشتم میخواستم بدونم کاری می‌کنه یانه

خب قبل از اینکه شک کنی و خواستی امتحان کنی بهش فک کرده بودی؟ ک اگه پا بدع میخوای چیکار کنی

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
خب قبل از اینکه شک کنی و خواستی امتحان کنی بهش فک کرده بودی؟ ک اگه پا بدع میخوای چیکار کنی

آخه چرا مگه من چمه خدالعنتش کنه دلم خونه

ببین خواهرم 

من شوهر خواهرمم اینطوره فقط بخاطر بچهاش میگه یکم بزرگتر بشن طلاق میگیرم چند بار ما خواستیم دخالت کنیم گفته بچهام بزرگتر بشن طلاق میگیرم،،، حتی آبرو شوهرش جلو طایفه رفته

ولی بازم آدم نمیشه،،، حالا شما هم حساب کار خودتو بکن

اگر میدونی بچه نداری و دست بر نمیداره و پشتوانه مالی داری

یه فکر عاقلانه برای زندگیتون بکنید و احساس رو کنار بگذارید