2777
2789
عنوان

روم نمیشه برم دندونپزشکی

480 بازدید | 9 پست

دوتا دندون اخر پایین فکم خرابه فک کنم خیلی وقته نرفتم دندونپزشکی اصلا رسیدگی نداشتم به دندونام فقط مسواک میزدم و تمام😐

حالا امشب میترسم برم دندونپزشکی دکتر باهام دعوا کنه یا یه چیزی بگه😐😐چیکار کنم ؟😐

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته😁

نه عزیزم دعوا نمیکنه اینقد هزینه بالاس دیگه دکترا هم میدونن چرا نمیریم برو با خیال راحت

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹

حق نداره دعوا کنه

فکر نمی‌کنم دکتر انقدر بی فرهنگ باشه بخواد دعوا کنه 

اگه دندون همه سالم باشه که اونا درآمد ندارن

درآمدش از همین دندون خراب شماست 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑