2777
2789
عنوان

از دست بچم ارزوی مرگ کردم

528 بازدید | 47 پست

از روزی که دنیا امده مدام درحال گریه زاریه خستم کرده ۵ ماهشه دکتر و دارو نمونده من نخریده باشم نبرده باشمش ۳ تا متخصص اطفال دکتر گوش چشم روده کلیه ازمایش سونو همه میگن سالمه  صب که بیدار میشه تا ۱۱ شب پوستم میکنه ی سرویس بهداشتی نمیتونم برم یساعت چشم رو هم نمیزارع ننو گهواره صدای جارو سشوار هیچکدوم  ۵ ماهه من پامو از خونه بیرون نذاشتم هرجا میریم زهرمارم میکنه هیچکس نمیاد خونمون حتی هیچکس راضی نیست یساعت نگهدارتش  یروز واسه ارایشگاه گذاشتم پیش مادرم بنده خدا پاشم درد میکنه کم مونده بود گریع کنه زنگ زد بیا ببرش شوهرم از خونه فراری شده بخدا حسرت بقیه رو میخورم چقد از بچه و بچداری لذت میبرن دختر داییم ۵ ماهشه هفته پیش رفته بودن مسافرت تو اینستا طرف با بچه کجاها که نمیره اونوقت من جرئت ندارم تا سرکوچه برم امروز انقد عذابم داده از شدت سردرد و عصبانت یساعته خون دماغ شدم 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این روزا هم میگذره سختیش همین چند ماهه الکی الکی که بهشت زیر پای مادران نیست که به خاطر همین سختیاشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

شیر خودت میخوره؟ 

شاید یه چیز سنگین میخوری طفلی حساسیت داره دل یا پهلو یا گوشش درد می‌کنه 

یعنی همش میخواد بغل بشه؟اگر فقط بغلیه ببین با چی خوشحال میشه برنامه کودک خاصی شعر اسباب بازی 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

به جاش بچه من نوزادی عالی بود اصلا نفهمیدم بچه داری چیه خواب شبش خوب شیر خوردنش خوب کولیک و دل درد و..‌ اصلا نداشت آروم بود از دوسالگی به بعد همش در حال گریه و عر زدن و لجبازیه همشم چسبیده بهم کلاس می‌برم خودمم باید پیشش وایسم وگرنه نمیمونه یه لحظه تنها نیستم هربچه یه جور اذیت داره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین عزیزم واقعا بعضی از بچه ها سخت بزرگ‌میشن

نهایتا تا یکسالگی هست سختیش

ولی اینو بدون رفتار مضطرب مادر به شدت رو بچه اثر داره

اگه وقتی بچه ت نا آرومه شما هم به هم بریزی؛این بهم ریختگی شما باعث میشه بچه ت بیشتر نا آرومی کنه و همینجوری رو هم اثر میزارین و هی شرایط بدتر میشه

اول بپذیر بچه ست و شرایطش همینه

هر وقت گریه کرد سعی کن بغلش کنی آرومش کنی شعر بخونی براش و کم نیار

این آرامش شما کم کم روی بچه اثر میزاره

این حرفا قبلا نتیجه داده عزیزم

فکر نکن که موثر نیست