نمی شوره میگه جیش خالی نیاز به شستن نیس ،هر وقت پی پی کرد دستاش رو می شوره😭من همیشه مراقبشم از دست شویی بیرون بیاد تذکر میدم دستا تو بشور امروز می خواستیم بریم از چاه آب خوردن بیاریم رفت سرویس بعد بیرون اومد دستاشو نشت دبه آب رو برداشته بود من تو اتاق بودم دخترم اومد بهم خبر داد مامان بابایی دستاش رو نشسته منم گ۴تم نمیام باهات آب بیارم اول باید دستات رو بشوری بعد دبه رو بشوری تا بیام و رفتم تو اتاق دخترم رو کتک زد که چرا خبر می دی به مامانت ، وکلی داد زد عین دیوونه ها تو وسواسی وفلانی آب هدر می دی منم چون دیدم عین خونآشام شده دروبستم داشت درو میشکوند با خودم گفتم جواب صابخونه رو چی بدم بعد پس از خونه فرار کردم رفتم پشت خونمون تو صحرا قایم شدم به نظرتون با همچین شوهر کثیف ، و اعصابی چه کنم راه جدایی ندارم چون پدر ومادرم حمایت نمی کنن و روستاس کار نیست که بتونم مستقل بشم تنها باشم محیط بسته اس حرف در میارن ولی می خوام درستش کنم راه حل بدیم عاقلانه شما بودین چه می کردین
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خب نشوره ی دبه آب برا خودت جدا ب میداشتی وقتی میبینی درست نمیشه
پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
آرومتر رفتارکنلاهاش تو باین خشونت داری لجشو درمیاری مردا ۹۰درصدشون لجبازن نمیخاد کم بیاره پس بذار فک کنه کم آوردی مدتی گیر نده بعدش غیر مستقیم اگه از دسشویی با دست کثیف اومد کنارت برو اونور یا مثلا باهاش غذاتو ادامشو نخور بهش بفهمون چندشه واست بدون اینکه چیزی بگی اینطوری جلو بچتم خراب نمیشه غرورش