2777
2789
عنوان

شوهرم از دست شویی میاد دستاشو نمی شوره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 64 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی بیخیال شو

من توی خونه شوهرم همینجوری بود ولی گفتم و اونم می‌شوره

ولی همکارام میبینم نمی شوره

دیگه به اون که نمی تونم بگم

وسایلم ازونا جداست ولی خب به موس کامپیوترم دست میزنه

گاهی یادم میره الکل بزنم یا همیشه ندارم

چیزیمم نشده خب

حالا من با دست شستن و..  کار ندارم 

ولی دورت بگردم لازم نیس مسائل بین خودت و همسرتو مخصوصا تو این جور مواردا دخترت بدونه خودت باهاش حلش کن 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

خب نشوره ی دبه آب برا خودت جدا ب میداشتی وقتی میبینی درست نمیشه 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم

منم کسی مجبور به کاری کنه منو، برعکس اون کار رو انجام نمیدم😂

چندتا مطلب درباره آلودگی توالت و اینا براش بفرست

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

آرومتر رفتارکنلاهاش تو باین خشونت داری لجشو درمیاری مردا ۹۰درصدشون لجبازن نمیخاد کم بیاره پس بذار فک کنه کم آوردی مدتی گیر نده بعدش غیر مستقیم اگه از دسشویی با دست کثیف اومد کنارت برو اونور یا مثلا باهاش غذاتو ادامشو نخور بهش بفهمون چندشه واست بدون اینکه چیزی بگی اینطوری جلو بچتم خراب نمیشه غرورش

خب وقتی نمیشوره دیگ بنظرم آنقدر گیر ندید ک دعوا به پا بشه

فکر کن بعد با دست جیشی ونشسته بریم آب بیاریم اون آبه مزه جیش نمیده وبعد به نون وپنیر یا بشقابا دست بزنه که همه جارو آلوده می کنه