2777
2789
عنوان

داداش شوهرم همش ماشین میخاد

86 بازدید | 8 پست

۲۰ سالشه تازه گواهی نامه گرفته همش میاد دم خونه ماشین بدین 

شوهرم بهش نمیده خیلی وقتا قبلا ک گواهی نامه نداشت همش میداد میرفت بیرون با ماشین با شوهرم کلی بحث کردم دیگ نمیده حالا هر زوز میاد ک بدین میخام برم بیرون 

یه خودش نمیدیم خالشو میفرسته اونم تو رودربایستی مجبور میشه شوهرم بده 

حالا شوهرم دیشب بهش گف من نمیتونم ماشین بهت بدم خدایی نکرده بلایی سرت بیاد منم گفتم آره خیلی تند میرونی و اینا خالش عصبانی شد ک نه اصلا و ابدا خودشم ناراحت شد ولی ار رو نرفت گف فردا بدین ماشین رو 

دوست ندارم ماشین بدم بهش خب مگ  زوره من حتی به داداش خودم دوست ندارم بدم تازه داداشم کار میکنه اگ بلایی سر ماشین بیاد پولش میده ولی این  پولی هم ندازه داشته باشه هم حق خودش میدونه ماشین بزنه تو درو دیوار 😪😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا کاش همون روزای اول نمیدادین

شوهرم میگفت روم نمیشه بگم نه 

الان واقعا دلم نمیخاد بر داره ماشین رو 

دوست دارم جدی بگم بهشون ک ماشین بچه بازی نیست 

شوهرم میگفت روم نمیشه بگم نه  الان واقعا دلم نمیخاد بر داره ماشین رو  دوست دارم جدی بگم ...

کاملا درکت میکنم ی بار درسته حسابی شوهرت بگه دیگه نمیخام بدم شاید دیگه بهتون نگه،خودتم نگو بزار همسرت بگه