2777
2789
عنوان

موقعی که تو آشپزخونه مشغولید ، چه کار دیگه ای کنارش انجام می دین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 23 پست
وقتی دارم غذا درست می کنم، ظرف هم می شورم، آشپزخونه رو هم تمیز می کنم، سالادی چیزی درست می کنم و....

خوب من همه این کارها رو در حال گوش دادن به به چیزی انجام می دم ، حیف وقتی همه اعضا مشغول کارند ، گوش بیکار باشه! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی موقع ظرف شستن اشپزخونه جمع میکنم غذا میپزم میریم میبینم اتاقا رو بهم ریخته میرم اتاق جمع میکنم باز ب غذا سر میزنم ی مدل دیگه غذا میپزم ظرف میشورم تلفن جواب میدم پسرمو میبرم دستشویی چایی میدم 

😐😐😐

کاربری دومه 😐😐🤐
خوب من همه این کارها رو در حال گوش دادن به به چیزی انجام می دم ، حیف وقتی همه اعضا مشغول کارند ، گوش ...

😂. کلا به آهنگ گوش دادن علاقه ندارم. باید تو هر دقیقه سه بار هم به پسرم بگم نکن 😂

گوشی جلو می زارم (رو جا ریکایی ) ظرف که از حفظ می شه شست ! 

خب ی جاش ممکنه کثیف بمونه درست ابکشی نشه 

نمیدونم شایدم من حساسم!

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خانم من موقعی که داخل آشپزخونس فیلم میذاره.فقط صداشو میشنوه.با اینکه به تلویزیون مشرف نیست اما گوش م ...

منم صداشو ک بشنوم اصن تصویرشم میاد جلو چشمم همه چیه فیلمو میفهمم😁😂

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``