فروردین۴ مدیر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 2905 عنوان موقعی که تو آشپزخونه مشغولید ، چه کار دیگه ای کنارش انجام می دین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 23 پست مثلا من موقع ظرف شستن برای این که حوصله ام سر نره ، گوشی می زارم جلوم فیلم می بینم! (وقت ظرف هام زیاده)یا مثلا موقع پخت غذا ، پادکست گوش می دم! می خواستم ببینم شماها چه کارهایی انجام می دید؟ کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری! 1403/03/10 | 15:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فروردین۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 2905 وقتی دارم غذا درست می کنم، ظرف هم می شورم، آشپزخونه رو هم تمیز می کنم، سالادی چیزی درست می کنم و.... خوب من همه این کارها رو در حال گوش دادن به به چیزی انجام می دم ، حیف وقتی همه اعضا مشغول کارند ، گوش بیکار باشه! کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
patrik009 عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 1713 چطوری میشه فیلم دید من چشم رو ظرفاس تا صدای خرچ خرچ ندن دلم راضی نمیشهی بچم دارم ک چسبیده از شلوارم مدام باید حرف بزنم سرگرمش کنم
مامانمحمدکیانجون عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 2394 هیچی موقع ظرف شستن اشپزخونه جمع میکنم غذا میپزم میریم میبینم اتاقا رو بهم ریخته میرم اتاق جمع میکنم باز ب غذا سر میزنم ی مدل دیگه غذا میپزم ظرف میشورم تلفن جواب میدم پسرمو میبرم دستشویی چایی میدم 😐😐😐 کاربری دومه 😐😐🤐
951951 عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 7467 خوب من همه این کارها رو در حال گوش دادن به به چیزی انجام می دم ، حیف وقتی همه اعضا مشغول کارند ، گوش ... 😂. کلا به آهنگ گوش دادن علاقه ندارم. باید تو هر دقیقه سه بار هم به پسرم بگم نکن 😂
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13642 گوشی جلو می زارم (رو جا ریکایی ) ظرف که از حفظ می شه شست ! خب ی جاش ممکنه کثیف بمونه درست ابکشی نشه نمیدونم شایدم من حساسم! چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13642 خانم من موقعی که داخل آشپزخونس فیلم میذاره.فقط صداشو میشنوه.با اینکه به تلویزیون مشرف نیست اما گوش م ... منم صداشو ک بشنوم اصن تصویرشم میاد جلو چشمم همه چیه فیلمو میفهمم😁😂 چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
گلبهارآیسا عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 715 من برم تواشپزخونه فقط تمرکزم توکارآشپزخونس کاردیگه ای نمیتونم بکنم😅
گلبهارآیسا عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 715 خب ی جاش ممکنه کثیف بمونه درست ابکشی نشه نمیدونم شایدم من حساسم! من رو گوشیم بیشترحساسم اب بچکه روش😬
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13642 من رو گوشیم بیشترحساسم اب بچکه روش😬 همووون😐 چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``