2777
2789

ما اصلا بهم نمیخوریم 

خونواده من تحصیلکرده پولدار با شخصیت با ادب اما خونواده شوهرم تو روستان (بحثم روستا یاشهر نیست)

فحش خارمادر مثل نقل و نبات حتی اعضای خونواده بهم میدن بی ادب اصلا احترامات ندارن 

تا میام خونه پدرشوهرم اینا نیش و کنایس ک بارم میکنن بعد ک میگم ناراحت شدم میگن شوخی کردیم 

تموم کادوهای عقد و عروسیمون برداشتن ندادن تموم شاباش هامون برداشتن ندادن 

اصلا همچین خونواده ای من تو عمرم ندیدم 

پدرشوهرم رفت یارانه منو و شوهرم فعال کنه ۱ میلیون وام میدادن سرش، بدون اینکه به ما بگه ۱ ملیون وام برداشته بود واسه خودش ک قسطش تاچندوقت پیش داشت کم پیشد از حساب ما....بعد ما بعد چندوقت دیدیم پول یارانه کم میاد شوهرم پرسیده بود گفته بودن آره برداشتیم قسط داشتیم دادیم ب او

شوهرم هم خودش عصبی سر کوچکترین چیزها دعوا راه میندازه

هرروز بارها دعوا داریم و اعصاب منو خورد میکنه 

بددهن هرچی از دهنش درمیاد میگه 

اینسری میخواست بره خونه مامانش گفتم من نمیام دوست ندارم اونجا منو اذیت میکنن بهم خوش نمیگذره منو کتک زد ک باید بیای ،گفتم من میرم خونه بابام منو ببر ،منو از خونه ساعت ۳ بعدظهر انداخت بیرون گفت نمیبرمت، من اومدم خونه بابام ۱۵ ۱۶ روزه ۳ ۴ روز پیش زنگ زد عجز و التماس و گریه ک اشتباه کردم غلط کردم بیا از نو بسازیم ۲ روز هرروز زنگ زد پیام داد گفت اشتباه کردم بیام دنبالت 

گفتم نه من ۱۰ بار قهر اومدم ۴ بار منو سرظهر از خونه انداختی بیرون تو دوست نداری که چه دوست داشتنی،خلاصه کلی التماس و خواهش کرد من هی میگفتم طلاق ،تا گفتم باشه فعلا نیاز دارم تنها باشم فکر کنم ب ادامه این زندگی ،اون گفت باشه زنگ نمیزنم تا شنبه فکراتو بکن بهم بگو حالا از پنجشنبه ک زنگ زده بود دیگه زنگ نزده ،راستش من دوسش دارم با اینکه میدونم اشتباه ولی خیلی دوسش دارم و الان خیلی دلم تنگ شده براش ،بنظرتون زنگ بزنم قطع کنم بعد زنگ زد بگم بیرون بودم دستم خورده ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا میدونی درد اینجور ماجراها کجاست؟مردا هر بلایی سر خانوما میارن بعد خانوما میان میگن پشیمونیم،دلتنگیم و میافتن دنبال اون مرد.اگه طاقت و قدرت درست کردن مرداتونو ندارید و تو سری خور هستید چرا میرید قهر؟یکم عزیز نفس و قدرتم خوب چیزی به خدا

گفتم نه من ۱۰ بار قهر اومدم ۴ بار منو سرظهر از خونه انداختی بیرون تو دوست نداری که چه دوست داشتنی،خل ...

احمقی؟ میخوای با کسی که مثل حیوون کتکت میزنه و فحشت میده و از هر بی ارزشی براش بی ارزش تری ادامه بدی؟ میخوای حقیر و بدبخت زندگی کنی؟

آخی عزیزم منم دقیقا گیر یه خانواده با شعور کم افتادم ولی در حد تو نیست فقط تحمل میکنم 

بنظرت تا کی میشه تحمل کرد اونم باشوهری ک نگاهش به دهن خونوادشه و اولیتش اونان؟

شما بچه داری؟

یا خدا میدونی درد اینجور ماجراها کجاست؟مردا هر بلایی سر خانوما میارن بعد خانوما میان میگن پشیمونیم،د ...

دقیقا همینه من عقلا میدونم باید جدا بشم همه هم میگن حدا شو خونوادم مشاور فامیل دوست 

هر کی میشنوه ی ذره از ماجراهارو میگه جداشو ازین بهتر ازدواج میکنی 

اما من عین معتاد بهش وابستم

احمقی؟ میخوای با کسی که مثل حیوون کتکت میزنه و فحشت میده و از هر بی ارزشی براش بی ارزش تری ادامه بدی ...

دقیقا همه همینو میگن میگن هر کسی جای تو بود جدا میشد من از همه لحاظ خدا میدونه بالاترم ازش از قیافه تیپ خونواده فرهنگ مالی جایگاه اجتماعی و....

خودمم میدونم من هرچقدرم بخوام بسازم آخرش طلاقه باز ولی عین معتاد بهش وابستم نمیدونم چکار کنم

اصلا زنگ نزن...بزار منتتو بکشه برا آشتی کردنم شرط بزار..

همون اول ک زنگ زد گفتم حق طلاق بده میام گفت اصلا نمیدم 

دفعه های بعد زنگ زد التماس گفتم باشه بیا تعهد بده ک منو ریگ نمیزنی و خونه بابات اینا هم پامو نمیزارم گفت تعهد نمیدم

همون اول ک زنگ زد گفتم حق طلاق بده میام گفت اصلا نمیدم  دفعه های بعد زنگ زد التماس گفتم باشه ب ...

یه مدت دیگه هم تحمل کن بهش زنگ نزن..مطمئن باش خانواده اش تو گوشش میخونن...که نمیاد سراغت

واگرنه جدا بشی بهتره با این تفاسیری که گفتی.

حیفی گلم..

انشاءالله شوهرت سرعقل بیاد

همون اول ک زنگ زد گفتم حق طلاق بده میام گفت اصلا نمیدم  دفعه های بعد زنگ زد التماس گفتم باشه ب ...

پس قطعا نمیخواد عوض بشه اگر برگردی هر بلایی سرت بیاد انتخاب خودته اگر برگردی و حامله بشی تا ابد بدبخت میشی