2777
2789

دروغه و ضرر 

من چندسال پیش واسطه یکی دوستان بهم معرفی کرد ، ته ته تهش باید از خودت پول بزاری ، 

ولی سر و تهش کلاهبرداریه ...

تازه دوستم می‌گفت ، با دوسال کار کردن میتونیم بریم خارج و ویلا و ماشین آنچنانی ولی دروغ بود الان هنوز سوار پرایدش میشه

دروغه و ضرر  من چندسال پیش واسطه یکی دوستان بهم معرفی کرد ، ته ته تهش باید از خودت پول بزاری ، ...

من چن جلسه رفتم ولی میگن حرفای ک پست سرمون میزنن دروغه اینحا میشه ب درامد بالای پنجاه هم رسید نمدونم چ درسته چ غلطه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر درآمدشون از زیرمجموعه هاشونه نه فروش کالا. اون اوایل که تعداد نتورک کم بود بله خوب بود. ولی الان اونقدر زیاد شده که فقط اونایی که از چند سال قبل بودن میتونن به درآمد خوب برسن.

یکی از فامیلای من ۴ ساله توی نفیس کار میکنه. توی این سال به غیر از خرید یه گوشی خوب من چیز دیگه ای ازش ندیدم

اونقدر هم ذهنشون رو پر کردن که اصلا قبول نمیکنن به جایی نمیرسن