بچه ها شوهرم همش میگفت بچه میخام بچه دار نشی زن میگیزم زندگیمون خوب بود فقط بچه نداشتیم قبلش همه چی میخرید الان تمام حرفای منو حساب نمیکنه با کلی دعوا یه چی میخره میوه اینا ک خیلی وقته نخریده سیب خریده بود خوردم یک کیلو رو میگ مث گاو سیب میخوری ویارم کلا میوس عاشق میوه ام یا دکتر استراحت داده بهش میگم گوش نمیکنه میگ هیچی نمیشه غذا با ده بار گفتن از خوته مامانش میاره مامانشم غذا کدو سرخ شده با گوجه دلش نمیاد برنج بپزه خونه مامانم بودم نمیاد سر بزنه جواب تلفن نمیده پول نمیده همش حرصم میده بخاطر یه نون پنجاه دفعه باید زنگ. بزنم به شوهرم ک مامانش بخره بده شکمم انقد کوچیک مقاومت شریان رحمی هم دارم باید چیزای مقوی بخورم 🥲 خونه مامانم غذا خوب میخورم اما برم شوهرم میگ بمون تا زایمانت نمیدونم چرا اما دلم برای همچین مرد عوضی تنگ میشه هوس میکنم چیزی بگم بخر نمیخره قبلا اصلا اینجوزی به هیچ وجه نبود بهترین ها رو میخرید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توروخدا همه تاپیک هارو به رابطه نکشید. بزارید مجردا یه تاپیک راحت بمونن.
😐
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
آخ این سایت واس مجردا نیست اگر هستن باید بخونن جهت تجربه خشگلم
اره درست میگی واسه مجردا نیست.
من واسه اینکه سوالاتمو بپرسم و جواب بگیرم عضو شدم. ( تاپیک هامو ببین).
والا از وقتی عضو شدم فقط اطلاعات جنسیم زیاد شده😐
تاپیک هایی که عنوانش رابطه باشه اصلا وارد نمیشم این تاپیک ربطی به رابطه نداشت که اون خانم پرسید
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
آخ این سایت واس مجردا نیست اگر هستن باید بخونن جهت تجربه خشگلم
تو ۲۲ سالته حامله ای؟
من ۲۱ سالمه مجردم و دانشجو