2777
2789
عنوان

خودم شدم دشمن خودم

109 بازدید | 8 پست

انقدر بقیه رو تو اتفاقای رندگیم مقصر دونستم و از عالم و آدم شاکی بودم و هستم ک افسار زندگیم از دستم در رفته

حیرون و ترسیدم از اینکه عاقبتم چیه و کی قراره به خودم بیام و کاری نداشته باشم بادیگران 

درسته دخالت تصمیمای اطرافیانم زندگیم و خراب کرد اما فکر کردن بهش و غصه خوردن دیگه فایده‌ای نداره با اینکه این موضوع و فهمیدم ولی بازم انگار به خودم نیومدم

از روند زندگی و هم سن و سالام عقبم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنیم که این افکار گذشته رو بزاریم کنار و به الان برسیم😑

واقعا درمانده ام هیچ راه حلی ندارم ، یا میندازم گردن مامانم تو یادم ندادی یا خواهرم البته خواهرم ازم حلالیت گرفت ، یا شوهرم نذاشت برم دانشگاه خیلی عقب افتاده شدم 😔 , الان دقیقا تو اون زندگیی هستم که ازش متنفر بودم 💔

واقعا درمانده ام هیچ راه حلی ندارم ، یا میندازم گردن مامانم تو یادم ندادی یا خواهرم البته خواهرم ازم ...

خدای من

دقیقا مل همیم پس

منم درمانده‌ام و انگار بلد نیستم چیکار کنم که از این وضعیت در بیام

امسال همه دوستام فارغ التحصیل شدن من تازه میخوام از رشته‌ای که به اجبار خانواده اومده بودم انصراف بدم

روابط اجتماعی ضعیفی که از تربیت مادرم روم مونده

انگار باید از اول متولد شد😭😭😭😭😭

رفتم اولین تاپیکت شاید سنت رو بفهمم 😅 من ۲۸سالمه دیپلمم ادامه تحصیل ندادم و بسیار بسیار پشیمونم کسی آدم حسابم نمیکنه همه دور و بری ها لیسانس و بالا تر و سر کار هستن و پرستیژ بالایی دارن🙃

بخدا اول راهی بشین بکوب بخون و برو دانشگاهی که دوست داری مثل من پشیمون نشی 🥲💔

رفتم اولین تاپیکت شاید سنت رو بفهمم 😅 من ۲۸سالمه دیپلمم ادامه تحصیل ندادم و بسیار بسیار پشیمونم کسی ...

عزمزم برای توام دیر نیست تو دانشگاه انقدر آدمای سن بالا هستن که باورت نمیشه 

تا آخر عمرت این پشیمونی و ناراحتی و نزار رو دوشت بمونه

اگر تاپیکم و خوندی حتما متوجه شدی که من پدر و مادر درست حسابی ندارم برای حمایت با این حال که تو نقطه صفر زندگیمم میخوام تلاش کنم از این باتلاق در بیام

اگر شرایط ادامه تحصیل نداری کارای دیگه‌ای که دوست داشتی و نتونستی و شروع کن

به هیچکسم نگو از تصمیمت شروع کن بعد بگو😄😄

عزمزم برای توام دیر نیست تو دانشگاه انقدر آدمای سن بالا هستن که باورت نمیشه  تا آخر عمرت این پ ...

من اینقدر داغونم حتی هدفی ندارم نمیدونم چی دوست دارم یا دوست دارم به کجا برسم🥲