2777
2789

سلام قسطاش خودش میده خودش ضامن میشه فقط حسابم خوب کار کرده بزارم برداره یا نه چیکار کنم؟ بهش اعتماد هم ندارم ولی نمیتونم نه هم بگم باز میترسم باهام بدتر بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما بگو که ضامن خودش یا فامیلای خودش باشه. که اگه یوقت نخواست پرداخت کنه فکو فامیل خودش بیوفتن دردسر.

همسایمون پزشک بودن شوهره به اسم زنه چند سال پیش۲۰۰ملیون وام گرفت برد خرج کرد بعد یه سال جدا شدن پرداخت وامو انداخت گردن زنه

شوهرمنم ۵۰ به اسمم گرفت ضامنام برادرو برادرزاده خودشه

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

شوهرت چه مشکلی داره؟

مگه بین زن و شوهر این حرف‌ها هست آخه

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

مشکلت چیه اگه پول وام رو واس زندگی خودتون میخاد پایه باش ولی چیزای متفرقه بود مستقیم بگو نه

نمیدونم چیکار میکنه میگ جنس میریزم میفروشم بعد میگم کو سود میگ خوردیم یا کم اوردم