2777
2789

سلام خوبین

من یه دختردایی دارم که ازم ۵ سال بزرگتره خودم سنم کمه اون ۲۲ سالشه

حالا مثلا موهاشو قشنگگگ بلوند کرده ژل لب زده دماغ عمل کرده خیلیم خانواده خوبی داره پدر و مادرش معلمن خودش ناخنکاره اصلا هم تو فاز درس نبود فقط دتبال دوست پسر

دوست پسراشم یا بیکارن یا مکانیکو کارگر و اینجور چیزا😣خودش خیلی خرج میکنه نطمئنم هفته لی حداقل ۱/۵ خرج کافشه

مثلا استوری میذاره دابسمش میگیره بعد چمیدونم با حالت لب و چشماش عشوه میاد یا لباسای باز میپوشه من چون بیشتر فامیلا پیجشو دارن خیلی ناراحتم ولی خب هم زودرنجه هم سنش ازم بیشتره به نظرتون چیکار کنم؟ اینم بگم خودم اصلا مذهبی نیستم که به خاطر مثلا حجاب و نامحرم و اینجور چیزا بگما، به خاطر ابرو میگم فقط

Just do it

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین به تو اصلا مربوط نیست مطمئن باش اگه کوچیکترین ادعایی کنی محض خیرخواهی حتی سنگ رو یخ میشی. اصلا ...

تا وقتی خانواده داره از تو هم بزرگتره پس تو نباید چیزی بگی خودشون میگن اگه نیاز باشه .

شاید خانواده اش با این طرز پوشش و گشتنش مشکلی ندارن پس تو چرا باید ساز مخالف بزنی؟؟ 

اصلا چرا فکر میکنی چون اون اون مدلی زندگی می‌کنه و تو اونجوزی نمیپسندی باید انتقاد کنی عزیز؟

اینم بگم که به خدا واسه خودش میگم، خب وقتی این اینکارا میکنه فقط واسه خودش که بد نمیشه پشت کل خانواد ...

بازم به تو مربوط نیست سرت تو زندگی خودت باشه خودش مامان بابا داره خواهر برادر تو که نیست احساس مسئولیت کنی 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
اینم بگم که به خدا واسه خودش میگم، خب وقتی این اینکارا میکنه فقط واسه خودش که بد نمیشه پشت کل خانواد ...

چرا میخوای دخالت کنی اخه 

تو چیکار داری مگه تو پدرشی یا مادرشی

نمیخواد به خاطر خودش چیزی بگی 

اون اینکارارو عیب نمیدونه خانوادش بد نمیدونن

چون شما اینکارارو خوب نمیدونی دلیل نمیشه دخالت کنی تو زندگی یه ادم بالغ و عاقل که طرز پوشش و رفتارش وخودش تشخیص میده چطوری باشه 

پدری مادری خواهری برادری چیزی نداره ..اول اونا باید نگران باشند وقتی اونا حرفی ندارن شما چرا نگرانی ...

تک فرزنده

پدرش که بیچاره جرعت نداره چیزی بگه مادرش هم فکر میکنه با این کارا میتونه شوهر بهتری پیدا کنه لابد چمیدونم

Just do it